Indret med Designomaten // Giveaway

//Giveawayen er sponsoreret af Designomaten. Ord, tanker og holdninger er vore egne//

Vi er tilfældigt faldet over en annonce på Facebook fra en lokalt koncept webshop med grafiske plakater, som kan customizes så de får et personligt og unikt udtryk. Læs med og se, hvad Designomaten kan tilbyde og hør om en lækker Giveaway.

Vi er begge indenfor de sidste par år flyttet i større boligere, der inden indflytning fik en ordentlig omgang hvid maling og strømlignethed. For at gør hjemmet personlig og til et “hjem” er vægudsmykningen en vigtig faktor. Personlig kunst kan, efter vores mening, virkelig gøre en forskel for graden af “hjem”. Se tidligere indlæg med DIY kunst til væggene lige her.

Designomaten er et virkeligt fedt koncept og vi har efterhånden brugt en del tid på at designe plakater på deres webshop. Du kan nemlig selv customize plakaterne med egne data, ynglingsordsprog og -ord og se resultatet inden du bestiller produktet.

Der findes forskellige typer af plakater og vi har ikke kunne begrænse os så vi har prøvet lidt af hvert så de unikke plakater nu pryder væggene i flere rum på FantasiFabrikken.

Personlige tal og ABC-plakater

Børneværelserne på FantasiFabrikken er blevet pyntet med personlige tal og ABC-plakater. Lige for tiden bliver der nemlig brugt meget tid på at skrive mere eller mindre forståelige breve. Tal- og ABC-plakaterne vil også være en perfekt lidt anderledes gave til børnefødselsdagen.

Tal plakaterne er eminente så børnene kan lære at holde styr på rækkefølgen.

Grafisk flipclock-plakat

På reolen i et af FantasiFabrikkens soveværelser har denne fine flipclock-plakat med en helt speciel mindeværdig dag, nemlig bryllupsdatoen. Vi er helt vilde med plakatens enkelte udtryk. Hvis man har lyst kan man under flipclocken skrive, hvad datoen symbolisere eller, ligesom os, lade det være en “hemmlighed”. Man kan jo vælge, hvilke datoer man gerne vil mindes og hænge flere datoer side om side.

Så er det bare at samle de vigtigste datoer for jeres familie så de kan blive mindet og foreviget.

Moderne grafisk scrabble-plakat

Hvad beskriver jeres familie bedst? Verdens bedste far? -eller bare dig som person? Mangler I den helt rigtige gave til konfirmanden eller studenten, som bare er lidt mere personlig? Så er denne scrabble-plakat det helt rigtige. Det er så fedt, at man selv kan vælge lige de ord, som passer bedst og så danner den selv en scrabble mønster – og den fedeste detalje: Pointscoren nederst i bunden.

Toiletplakaten

Er man træt af tomme vægge eller modemagasiner på wc’et, så kan denne plakat være løsningen. Det er jo ikke nogen hemmlighed, at vi er sygeplejersker og sygeplejersker er ikke bange for at tale om, hvad kroppen har at byde på. Derfor så vi virkelig en mulighed for at skabe en toilet plakat med ord, der passer til wc’et. Med denne plakat kan man vælge ord, som så bliver gemt blandt en masse bogstaver. Så er det bare at finde temaet for dine ord og lade dine gæster bruge tid på at finde dem.

Det med småt

Man kan vælge mellem størrelserne A4 eller A3 og så enten købe plakaterne som print-selv (en PDF-fil) eller som et fysisk print. Køber du det som print-selv kan de fleste af plakaterne trykkes i lige den størrelse du ønsker. Vi er fans.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de personlige platakter fra Designomaten, og dem vi har vist her er kun et udsnit af alt, hvad de har at byde på.

Plakaterne er, som sagt, oplagt som personlige gaver, lige fra fars- og morsdag til bryllup eller rund fødselsdag. Ja det er egentlig brugbart til de fleste mærkedage, eller bare som sjove væg gimmics i hjemmet.

Kig over på vores Instagram og Facebook profil, hvor der er en Giveaway i gang med en valgfri plakat fra Designomaten.

3 kommentarer til “Indret med Designomaten // Giveaway”

  1. Pingback: Indretning: 5 fede billeder til væggen - Fantasifabrikken

  2. Pingback: Indretning: Deleværelse og søskendekærlighed - Fantasifabrikken deleværelse børneværelse

  3. Pingback: Indretning: Pigeværelse til en 4 årig - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen