Opskrift: Bløde luftige pølsehorn fra Mummum

Så har vi også prøvet at bage de populære: VERDENS BEDSTE PØLSEHORN et par gange faktisk. Og de er virkelig lækre, luftige og nemme at bage. Læs med og få opskriften på verdens bedste pølsehorn.

For nylig fyldte Freja 4 år og fik i den anledning besøg af børnehaven, hvilket hun havde glædet sig helt vildt til. For det første er 4! år rigtigt stort og derudover at skulle vise sine børnehavevenner alt sit legetøj og sit nye værelse var fantastisk. Hun er i den alder, hvor hun ikke kan skjule sine følelser. Hun hoppede ganske enkelt på stedet af glæde. Ih hvor er det dejligt at se sit barn så glad.

På sådan en særlig dag skulle der selvfølgelig også serveres noget lækkert. Jeg havde længe ville prøve at bage Mummum’s Verdens Bedste Pølsehorn, så dette var da en kærkommen lejlighed. Hvem elsker ikke pølsehorn?

Mummum er en alt lækre blog med en masse indbydende opskrifter. Tag endelig et kig ind på bloggen se alle de smagfulde billeder og bliv inspireret til lækkert mad. Advarer om, at lysten til at gå i køkkenet med det samme med garanti opstår.

Nå tilbage til pølsehornene. Opskriften finder du lige her og den er lige til at gå til. Det er hurtigt og nemt at lave dejen, hvis man har en røremaskine. Den skal nemlig æltes godt i et par minutter eller 7. Alternativt så kan den selvfølgelig bare æltes på den gode gammeldags måde.

Pølsehornene rulles lige når dejen er færdiggøre og skal først herefter hæve 1,5-2 timer. Dejen er virkelig nem at arbejde med og de bliver virkelig smukke og yderst fotogene.

Efter de havde hævet penslede vi dem med æg og dryssede med sesamfrø. Og så skal de bare bare i et lille kvarters tid inden de er klar til at spise.

De er stadig gode efter de har været en tur i fryseren. Så det er smart at lave dobbelportion så der er til madpakker eller spontane udflugter.

Vi har tidligere ogå bagt disse pølsehorn, som også altid er en succes. Trænger madpakke til andet indhold? kan disse pizzaboller også anbefales og lidt til den søde tand, så er disse energikugler altid et hit.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen