Test af badetøj fra Watery

//Indlægget er sponsoreret af Watery. Ord, tanker og holdninger er vore egne//

Alle børn på FantasiFabrikken er nogle rigtige vandhunde, derfor var det også en oplagt mulighed at få lov at teste badetøj fra webshoppen Watery. Watery er en webshop med et stort udvalg af badetøj til alle aldre, størrelser og formål. Læs mere og hør, hvad vi syntes om badetøjet fra Watery.

Alma går til svømning i den lokale svømmeklub på Blæksprutteholdet. Hele ugen tæller vi ned til det bliver torsdag, som er svømmedag. Selvom man kun er 5 år skal udstyret være i orden og det er vigtig, at man både har en rigtig badedragt og nogle fine svømmebriller.

Alma tog med glæde opgaven at teste en badedragt. Valget faldt på denne lyserøde sag. Der var virkelig mange fine badedragter at vælge imellem i mange forskellige modeller. Priserne på badetøjet er helt fair og sammenlignelige med andre webshops. Hvis man skulle finde det givne badetøj til en billigere pris et andet sted så matcher Watery prisen.

Så med den nye badedragt pakket i svømmetasken drog hun afsted til træning. Stoltheden var stor da hun trak i sin nye badedragt og hun glæde sig til at vise den til hendes veninder på svømmeholdet. Den levede fuldstændig op til alle Almas krav, som var, at den sad godt og havde den helt rigtige lyserøde farve.

Badedragten som Alma valgte er fra mærket “Funkita” og heder Faiiry. Den har en rigtig god pasform, som gør at barnet har stor bevægefrihed når der plaskes rundt i vandet. Den helt store test var at se, hvordan den opførte sig når den blev våd. Det bestod den mad bravoir. Nogle badedragter vokser sig fuldstændige deforme mens denne holder den fine pasformen godt hjulpet på vej af det foer der er syet i dragten. 

Watery

Har man har brug for svømmeudstyr til vandhunde i alle aldre er Watery virkelig en hjemmeside, som har alt til det man skal bruge. Man kan få mildest talt alt udstyr til svømning og badning, hvorved man kun behøver at kigge et sted. Selvfølgelig er det så lige med at bestemme sig for, hvilken slags og farve det skal være. Men den opgave tager vi gerne.  Der er mange størrelsestyper alt efter, hvilket mærke badetøj man ser på. Det kan derfor være lidt rodet til en start at gennemskue ex, hvad str. 3 svarer til. Når det så er sagt er der jo gode og gennemskuelige størrelsesguides på hjemmesiden som man kan tjekke ud. Er du fortsat i tvivl så er der livechat-, mail- og telefonsupport på hverdage fra 8-22. Vi er fans af livechatten da man hurtigt får svar på sine spørgsmål.

Watery.dk sælger alt til den seriøse svømmer – uanset om man er konkurrencesvømmer, motionssvømmer eller nybegynder i vandet.

Det er en ung svømmer fra Horsens, som selv er en del af svømmemiljøet. Det er denne erfaringen han har bygget sin virksomhed på så han ved, om nogen, hvad kvalitets svømmeudstyr er. Udgangspunktet for Watery var at kombinere sin passion for svømning med forretning ved siden af gymnasiet og allerede nu efter små 2 år blander han sig med professionelle e-handlere og er ydermere nomineret til årets E-ner 2018.

Så husk at tjek Watery ud, hvis du skal bruge trænings udstyr til svømmehallen eller bare trænger til noget nyt fint badetøj. Vi har bestemt fornemmelsen af at produkterne er valgt ud fra kvalitet og kendskab til svømmelivet. Som sagt har Watery prismatch og de afsender ordren samme dag (inden kl 15), så man har varen ekstremt hurtigt. Du kan få det tilsendt til en GLS shop for 29 kr. Handler du for over 499 er fragten gratis. Vi har bestemt ingen klager i forhold til kundeservicen generelt tvært imod. Som prikken over i’et modtager man en virkelig sjov mail når ordren er afsendt fra deres lager. Den beretter om, hvorledes pakken er svømmet ned til pakkeshoppen i crawlstil afsluttet med et par delfinhop.

Vores varmeste anbefaling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen