Indretning: 5 DIY væg”kunst”

Når man først har fået børn vil man gerne, fuldstændig ukritisk, tapetserer sine vægge med billeder af og minder om dem. Meeen tager man de lidt mere fornuftige briller på kan man godt se, at det kan være lige overvældende nok at gå i dagen lang. Vi synes det er vigtig, at det der bryde væggene omkring os har en betydning for os. Vi elsker selv at kunne være med til at designe det og dermed gøre det mere personligt. Læs med og få vores bud på 5 x DIY kunst til væggene.

Kunst med et personligt touch gør, efter vores mening, hjemmet mere til “hjem”. Personliggjort kunst skiller sig lidt ud fra alle de, ellers så fine, masseproducerede plakater, som pryder de nordiske hjem.

1. Personlig børnekunst

Vi har for nyligt fået foreviget 5 årige Almas håndskrift ved hjælp af FontoMagic. En font-service, der laver “din” håndskrift om til en skrifttype, som efterfølgende kan bruges i diverse computerprogrammer. Læs tidligere indlæg om FontoMagic her. Her har vi brugt FontoMagic til at lave en ABC plakat, som har fået plads på Almas værelse til glæde for, især, Alma men forældrene er nu også, helt subjektiv, meget begejstrede for kunstværket. Er det ikke fantastisk?

2. Personlig kunst med Beeld

Vi har begge disse personlige billedekollager hængende, som vi har lavet ved hjælp af appen fra Beeld, som gør det muligt let og enkelt at printe dine mobilbilleder på plakater. Disse plakater er specielt børnene helt vilde med. Der går nærmest ikke en dag, hvor de ikke lige er henne og få genopfrisket de gode minder som billederne viser. De danner ofte ramme for en god snak om “dengang vi….”. Læs her, hvordan du få et Beeld billede op på dine vægge.

3. Mindeværdige øjeblikke som kunst

Vi har selvfølgelig flere favoritbilleder med børn og gode minder. De er jo alle helt specielle og mindeværdige på hver deres måde. Dette billede er en af mine favoritter, hvor alle tre børn er afbilledet. Det var et helt unikt øjeblik af de tre sammen. Det var en af de første dage efter Frida kom til verden. Det måler hele 50×70 og hænger midt i stuen.

4. Personlig kunst med et grafisk udtryk

Det har længe været in med store bogstaver på billederne. Jeg har fået special-fremstillet en fin plakat hos Minder&Mirakler med alle vores forbogstaver og et udvalgt citat i bunder “Together we make a family”. Oplevede utrolig god service og fik udarbejdet et par forskellige forslag som blev tilpasset lige efter mit ønske. Hold øje for i den nærmeste fremtid vil I komme til at læse meget mere om Minder&Mirakler her på bloggen.

Tjek i øvrigt hjemmesiden ud. Der er så mange fine plakater -også til børneværelset. Der skal jeg helt sikkert ind og shoppe når Villums værelse skal udsmykkes med billeder.

5. 1:1 skitser af børnene

Der findes forskellige virksomheder, der laver skitser af babyer ud fra deres fødselsmål. Syntes de er så fine! Vi har selv været igang, fandt børnenes fødsels papir frem, hvor der står mål og så ellers bare Google løs omkring mål, størrelsesforhold ol. for babyer. Nu er de et stort samtaleemne på vej op og ned af trapperne.

Hvad har I af personlig kunst på væggene? Har I noget I tænker vi simpelhen bliver nødt til at have hjemme hos os?

Vi elsker ihvertfald at væggene brydes af dejlige minder og personlige detaljer.

Følg med her på bloggen, hvor der kommer mere kunst og DIY indretningsprojekter.

 

3 kommentarer til “Indretning: 5 DIY væg”kunst””

    1. FantasiFabrikken

      Ja Fontomagic er et virkelig sjovt produkt, som vi har fået en del sjov ud af.

  1. Pingback: DIY: Blomsterminder som vægkunst - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen