På tur: Storcenter Nord og eventyrlige drager

Storcenter Nord er et af vores favorit steder at slå tiden ihjel med børnene. Det er et helt igennem familievenligt sted med alt fra kæmpe legeland, babylounge, børneboller og eventyrlige DRAGER. Ja du læste rigtigt! Til og med den 18. marts 2018 kan du møde op til 5 meter høje utrolig farlige, ildspyende drager. Der opfordres til at iklæde sig rustningen eller prinsessekostumet og møde op til kamp. Læs med og hør vores oplevelser med Storcenter Nord og de farlige drager.

Dragejagt

Allerede i forhallen mødte vi de første store drager – selv over indgangsdøren sidder de og vogter. Udstillingen er stillet an så man kan gå og nærstudere dragerne og læse nærmere om hver enkelt drage. En af Dragerne må man endda røre ved.

Så er det ellers bare at gå på opdagelse imellem dragerne. Læse informationerne om dem under vejs og lade sig imponere over, hvor flotte og gigantiske de er. Skulle man have brug for et lille hvil kan man sætte sig midt i mellem dragerne og spise sin madpakke.

Man kan også få taget billede i et rigtigt drageæg – eller ægte er det ihvertfald, hvis du spørg børnene på FantasiFabrikken.

Når man er en 3 årig dreng, der elsker alt der er ‘uhyggeligt’ så som drager og dinosarusser så er det en drøm at drøne rundt og studere dem alle sammen. Imens fantasien hjælper én med at bekæmpe dem med sværd og krigshyl.

Hvor imod en 5 årig piges fantasi godt kan spille ind på ens mod. Specielt når dragerne siger lyde og deres øjne lyser. Men som William sagde så skulle han nok slå dem med sit sværd så hun skulle ikke være bange. Frida derimod syntes bare at det hele var én stor fest. Jo højere lyde og lysende øjne, jo bedre.

Dragerne er spredt ud over hele storcenteret og det er bare at følge fodsporene rundt. Imens kan man studere folderen med opgaver og forklaringer om, hver enkel drage.

Storcenter Nord

Storcenter Nord er som sagt en af vores favorit storcentre. Centeret har mange gode butikker og er blandt andet med sit legeland, gratis parkeringsmuligheder og babyloungen yderst familievenligt.

Legelandet breder sig over flere etager og indeholder udover den store bløde forhindringsbane med rutsjebaner et område for de 0-3 årige. Alle indgange/udgange til legelandet findes i kælderplan således kan man let holde styr på børnene. Det er et perfekt sted når vejret ikke er til udendørsleg. Så slip ungerne læs, køb noget lækkert at drikke og slå dig ned på en bænk eller i legelandet og nyd synet af ungerne, der får brændt dejlig meget krudt af.

I sammenhæng med indgangen til legelandet findes Nordeuropas største, levende koralrevs-akvarium. Her kan både børn og os voksne bruge lang tid på at følge med i den farverige undersøiske verden fyldt med sjove fisk.

Babylounge med madpakkeområde og dejlige bløde sofaer til at amme eller slappe af i er helt perfekt. Babyloungen ligger på øverste etage, hvor elevatoren foran Netto går til.

Vi er altså fans og opfordrer folk til at komme afsted inden 18. marts så de kan nå at opleve de grusomme drager.

Der er som sagt masser af gratis p-pladser og buslinie 2A kører lige til døren og ikke langt derfra kører busline 5A og 13.

 

Adressen er:

Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N

 

 

 

Hyg jer!

1 kommentar til “På tur: Storcenter Nord og eventyrlige drager”

  1. Pingback: *8 JUL*: VIND gavekort til Storcenter Nord og besøg Danmarks måske største nisselandskab - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen