Kærligheds Badebomber

Vi er så heldige begge to at have et badekar, hvilket er et kæmpe hit hos børnene. Det er en leg at give dem bad og det er noget de virkelig kan bruge lang tid på. Så med en god kop the eller kaffe så er det bare at slå sig ned og slappe af mens børnene bader. Læs med om, hvordan luksusen tages et niveau op både for børn og voksne med disse badebomber – også kaldt bath bombs.

Vi voksne skal også huske at nyde luksusen ved badekaret og i ro og mag nyde en tur i badekaret. Vi har tidligere skrevet om hvor nemt det er at glemme sig selv når hverdagen rulle der ud af med børn, madplaner, bleskift, logistik osv. Netop derfor er det vigtig at huske de simple ting i hverdagen der kan fylde lidt energi på tanken og på den måde skabe mere overskud hos mor og far.

Disse badebomber er med til at skabe en spa-agtig fornemmelse hjemme i badeværelset. Når de ligeså stille opløses i vandet farver de vandet (det smitter ikke af) og der spredes en lækker duft, hvis man har tilføjet dette. Er man ikke så meget til farve kan dette nemt undlades.

Denne portion badebomber er dog uden duft, men for rigtig at skabe en afslappet stemning kan men tilføje lidt æstetiske olie og derved få lige den duft man holder mest af.

Så kom endelig igang med at lave nogle badebomber, enter til dig selv eller til en person du har kær. Det er snart valentin så husk at spred lidt kærlighed.

Materialer

100g  Majsjævner

1/2 presset citron

50g Natron

50g Grovsalt

15ml Neutral olie – vi brugte kokosolie

4 tsk Vand

Evt. farve og æstetiske olier, mængden kan man juster efter smag og behag

Silikone forme

Fremgangemåde

Først blandes alle de tørre ingredienser sammen i en skål, derefter smeltes fedtstoffet og de våde vare blandes i.

Derefter masses de i forme og ind i ovnen ved 100grader i 1 time.

Når de er afkølet tages de ud af formen og pakkes i en lufttæt beholder indtil de skal bruges. De er oplagte som værtindegaver til en god veninde, har hun ikke badekar kan de nemt bruges til et fodbad også. Til et badekar sal man bruge 2-3 stk men til et fodbad er 1 nok.

Måske man også skulle lave nogle flere i andre farver og former, som børnene ville syntes var sjove.

3 kommentarer til “Kærligheds Badebomber”

  1. Pingback: Garnhygge: DIY på hæklede rondeller - Fantasifabrikken

  2. Pingback: 5 hurtige sommer DIY'er - Fantasifabrikken

  3. Pingback: 5 hurtige sommer DIY'er - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen