Navnelapper: Hvor er den nye hat? //Giveaway//

//Indlægget er sponsoreret af Navnelapper. Ord, tanker og holdninger er vore egne//

På FantasiFabrikken har vi, til sammen, en hel håndfuld daginstitutionsbørn. Efterhånden har vi på den konto mistet de første 37 højrehåndshandsker, 4 nye elefanthuser, 2 madkasser og en venstre sko, for ikke at forglemme favorit bamsen, der måtte sove på cykelstien inden den blev fundet igen. Eller i hvert fald noget i den stil. Vi kender i hvert fald godt at ting forsvinder. Om det så sker i institutionen, på vej hjem eller i Fakta, så er det i hvert fald rigtig irriterende. Læs med og se, hvad vores løsning er på dette evigt tilbagevendende problem og læs, hvordan du vinder et sæt navnelapper.

Vi har fået lov at teste Navnelapper. Det er et genialt produkt, som sikre at glemte eller tabte ejendele identificeres og kommer til rette ejermand igen. Navnelapper er selvklæbende mærkater i en perfekt størrelse. Ikke for små til at blive set på madkassen og legetøjet. Ikke for store til at klæbe på bamseøret og de små tøjstørrelser. De tåler frost og kogning og går altså ikke af i vask/opvask ligesom kuglepennen eller den fede sprittusch. Tilmed er de fri for BPA (et hormonforstyrrende stof). Vi er fans.

Det er nemt at bestille og man kan tilvælge et fint ikon, alt lige fra sommerfugle til traktorer. Så kan barnet kende sine ting, selv om det endnu ikke genkender sit skrevne navn. Vi bestilte navnelapperne mandag morgen kl 9 og de lå i postkassen dagen efter kl. 5.49. Det må siges at være hurtig ekspedition.

Blev så glad forleden dag, hvor der tikkede en sms ind fra et ukendt nummer, hvor der stod: “Jeg har fundet en af Frejas handsker du kan hente den på følgende adresse…..” ?? Vi havde tabt Frejas ene handske på cykelturen hjem fra børnehaven.

 

I institutionerne beder de om at vi mærker børnenes ejendele, så de ikke skal bruge oceaner af tid på finde ud af hvem ejermanden er. Det er også væsentlig nemmer for os, som forældre, at kunne ligge den fejlplacerede hue tilbage i det rigtige rum når man henter børnene efter en dag i institution.

En lille bonus: skulle ens barn blive væk i f.eks. et storcenter så har de altid forældrenes telefonnummer i nakken på tøjet. Så skjul endelig ikke mærket alt for godt!

Giveaway

I anledning af FantasiFabrikkens fødselsdag har Navnelapper sponsoreret et sæt Navnelapper til én af vore følgere. Se hvordan du bliver den heldige på vores Instagram-profil: FantasiFabrikken_insta eller vores Facebook-profil: FantasiFabrikken.

3 kommentarer til “Navnelapper: Hvor er den nye hat? //Giveaway//”

  1. Pingback: Opskrift: Fødselsdags Vandbakkelse - Fantasifabrikken

  2. Det er så nemlig rigtigt smart 🙂 Vi har også tidligere mistet både vanter, huer og bamser…så hvis bare man bare kan få lidt af det hjem igen, er det win-win. Jeg bruger dem fra https://www.ikastetiket.dk/ 🙂 Har sat et billede på af min søn, det synes han selv er sjovt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen