1 års fødselsdag // Giveaway

Hip hip hurra…..I lørdags, d. 13. januar var det 1 år siden vi udgav vores aller første indlæg her på bloggen. Det handlende om lækre pandekager – og kan læses lige her. Undervejs i denne proces, hvor der blev taget adskillige billeder spurgte Alma: “Hvornår skal vi egentlig spise pandekagerne sådan rigtig”. Vi har alle skulle vende os til at have en blog. Der er også sket siden, men en ting er helt sikkert; Vi nyder fortsat vores lille frirum her på FantasiFabrikken.


I sin tid startede vi bloggen sammen så vi, som veninder, havde noget der bare var vores. Bloggen udvikler sig hele tiden og vi blogger om det der fylder vores liv og de gode ideer der kommer hen ad vejen. Lige nu er det børn, kreativitet og mad, der fylder meget i vores hverdag. Det bliver spændende at se, hvor det bevæger sig hen. Vi ved det ikke selv endnu. Vi glæder os til endnu et år og det bliver spændende at se, hvad det har at byde på.

For rigtig at komme i fødselsdagsstemning har vi her samlet lidt  af vores tidligere indlæg omhandlende fødselsdags-ting:

Vi har holdt fødselsdag med Frost tema og My Little Pony har også været et tema for en 5 års fødselsdag.

Når der holdes fødselsdag skal der selvfølgelig også deles ud i institutionen. Vi har bl.a. lavet garage til æblebiler, poser med prinsesser og kajboller.

Man kan jo også altid fejre det med overdådige drinks:

Vil du have endnu mere inspiration til fødselsdage? Så tjek vores kategori ud der hedder: Festligheder.

Fødselsdags Giveaway

Nu hvor FantasiFabrikken har 1 års fødselsdag synes vi det skal fejres ved at forkæle vore søde læsere. Det er jo bl.a. jer, der gør det sjovt at blogge. Derfor skal I skynde jer over på vores Instagram; FantasiFabrikken_insta og på vores Facebookprofil for at se mere til den super fine GIVEAWAY vi har kørende i samarbejde med Randers Regnskov. Læs mere om vores tur til Randers Regnskov her.

I slutningen af ugen vil der starte endnu en giveaway i samarbejde med Navnelapper, så husk at følge med.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen