Strikket babysæt i uld/silke

Endnu en lille verdensborger er kommet til venneflokken. Det betyder babystrik, hvilket vi elsker. Det er godt nok et godt stykke tid siden, at denne gave blev givet, men derfor skal bloggen jo ikke snydes for det.

Det er så hyggeligt at sidde med de små projekter og så går det hurtig på pindene. Det er en helt speciel glædelig følelse at strikke til små nye babyer, som men ved man vil komme til at følge mange år frem.

For flere år siden forsøgte jeg, uden den store succes, at strikke en lille baby hue med falske snoninger.

Men nu skulle den altså have en chance igen, specielt efter jeg havde haft succes med den samme teknik i dette sæt. Nogen gange hjælper det at starte forfra. Denne gang gik det meget nemmere. Mønsteret går over 4 pinde så arbejdet skrider hurtig frem.

Garnet er noget lækkert uld/silke, som jeg havde købt for lang tid siden. Det blev, i sin tid, købt da det var alt for lækkert til at lade ligge. Det var tilmed billigt, da det var en udgået farve. Men man kan jo vælge garn efter smag og behag, bare man er opmærksom på strikkefastheden.

Da huen gik meget nemmer end forventet, blev hanskerne fra samme opskrift også strikket.

Strikkeopskrift

Opskrifterne er fra bogen: “Babystrik på pind 3” af Lene Holme Samsøe. Bogen fåes her hos Hobbygarn. Jeg vil varmt anbefale bogen til alle strikkeglade mødre eller bedstemødre. Der er rigtig fin basisbog med mange fine opskrifter. Der findes strik til piger og drenge fra 0-2 år. Der findes yderligere to bøger i samme serie, der også er rigtig gode. Desuden er alle opskrifterne enkle, og man behøver ikke nødvendigvis at være en øvet strikker for at gå i gang med de søde små ting.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen