Buzzador for ORGANIX babymad

Vores børn har gennem konceptet Buzzador fået lov at teste babymad fra Organix. Begge familier på FantasiFabrikken har fået tilsendt 2 kits indeholdende to forskellige glas samt tre klemposer. Læs med og hør FantasiFabrikkens ærlige mening.

Organix er et produkt fra Semper som vi jo i forvejen kender som producent af ex. pulvergrød og smoothies. Organix er nyudviklede produkter og smagsvarianter og det er disse produkter vores børn har fået lov at prøvesmage. Organix indeholder KUN ORGANISKE ingredienser. Derfor navnet Organix.  Ingredienserne er blevet omhyggeligt forberedt til at opretholde smag, farve og tekstur, så børnene kan kende og sætte pris på den rigtige mad.

Villum til Musik og rytmik legestue på det lokale plejehjem

Som mødre med for få timer i døgnet er der ikke altid tid til selv at fabrikere alt maden helt fra bunden, så er det altså en fryd at læse varedeklarationen på disse Organix produkter. Æble: 60%, sød kartoffel 30%, ananas 10%. Og that’s it! Så forsvinder den dårlige samvittighed i forhold til færdigfabrikeret mad straks. Herunder ses klemposernes varedeklaration:

På FantasiFabrikken tager vi ofte på tur og der er Organix produkterne et oplagt valg som et nemt og hurtig mellemmåltid til de mindste. Det er uvurderligt at have nogle sunde hurtige snacks ved hånden, som børnene godt kan lide OG bonus: Det behøver ikke at være på køl.

De nye smagsvarianter er umiddelbart lidt anderledes end, hvad vi før har prøvet. Ihvertfald er det ikke de ingredienser vi kender fra andre grød- og smoothies varianter. Vi ser det som et plus, at der er lidt anderledes smage i spil end, hvad de normalt møder i hverdagen. Det må siges, at børnene ikke var skræmte over de nye smage de røg ihvertfald hurtig ned da de skulle testes.

Glas vs klemposer

Alt efter ens barns alder er der forskellige fordele ved både glas og klemposer. Når barnet selv kan styre en klempose er det altså smart. Så kan de selv styrre den lige meget om de sidder eller ligger. Villum har fået for vane at nyde en klempose inden lur og i de tilfælde at sulten presser sig på om natten. Der er den også smart da han selv kan styre den uden, at den drypper.

Glas der imod er nemmere til de helt små, hvor der fortsat skal være lidt kontrol med, hvor store mængder der kommes i munden af gangen. På FantasiFabrikken er vi glade for begge dele, men skal vi på tur er det klemposen der kommer med i posen som mellemmåltid. Da de var helt små havde vi også en ske med så trykkede vi bare en skefuld ud af posen af gangen.

Alt i alt er vi rigtig begejstrede for disse Organix varianter som et mellemmåltid. Som hovedmåltid må der naturligvis noget mere mættende til. Børnene var vilde med dem og som mor er det skønt at vide, at selvom det er den nemme og hurtige løsning er det, i dette tilfælde, ikke en usund løsning.

Vi har tidligere testet KNORR måltidskit gennem Buzzador. Se vores anmeldelser af dette produkt her. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen