Venindetid: Lübker spa

På FantasiFabrikken går det hele, som i sikkert har opdaget, meget op i familietid og børneaktiviteter. Og vi elsker det! MEN mindst lige så meget holder vi af at have mor-tid, venindetid, voksentid UDEN børn og konstant kalden og påstyr. I dette indlæg vil vi komme med vores bud på, hvordan en veninde-dag kan bruges.

Vi har tidligere bragt et indlæg om det at glemme sig selv i alt børneræset. Læs det personlige indlæg om veninde-ego tid her.

Vi havde planlagt denne hyggedag i et stykke tid og glædet os, hvis muligt, endnu længere. En dag uden huslige pligter og mor-ansvar. Ihvertfald fra kl. 9-16. Turen gik til Lübker Spa på Djursland. Vi har været der et par gange før. Første gang for lidt over 5 år siden da Anne var gravid med Alma og så igen for nylig, hvor vi besøgte deres subtropiske badeland sammen med børnene. Læs mere om det subtropiske badeland og denne dejlige dag her.

Lübker Spa er et lille fredfyldt sted i de smukkeste omgivelser. Stedet indbyder virkeligt til en dejlig lang gåtur efterfulgt af en tur i spaen. Vi sprang gåturen over og gik direkte til spaen.

Når man ankommer til Lübker bliver man venligt mødt med en grundig introduktion til spaområdet, muligheden for tilkøb af behandlinger og selvbehandlinger og så lukkes man ind i de skønneste omgivelser med en badekåbe og et håndklæde under armen.

Rundt omkring i hele spaområder – både inde og ude er der lavet små hyggelige oaser, hvor man kan læse et blade, drikke en kop te eller vand og spise et stykke frugt.

Efter at have klædt om startede vi med at gå på førstesalen, hvor der udendørs på terrassen er et par dejlig varme vildmarkskar. Én af os tog en tur under det kolde gys mens den anden måtte ofre sig for at forevige øjeblikket. Vildmarkskarrene var, om muligt, mere fantastisk efter et koldt gys.

Efterfølgende sprang vi begge i det kolde kar indendørs og ilede derefter ind i den varme sauna. Det skulle jo være så sundt. Man fik i hvertfald følelsen af at ens morkrop blev strammet lidt op for en stund.

Herefter bestemte vi os for, at vi havde fortjent lidt godt til ganen. Lübker Square er cafeen på stedet, som servere lækre lette retter og alverdens lækre drikkevarer.

Da maverne var blevet fyldt, gik turen tilbage i spaen hvor vi startede med en lur i det dertil indrettede stille-område med liggestole med varme i. Udsigten var noget af det smukkeste med skov og blå himmel. Så kan man pakke sig ind i lune tæpper og så ellers bare ligge og kigge i blade, sove eller nyde udsigten. Det er virkelig en fryd for et travlt mor-hoved.

Der er et stort boblebad, hvor kroppen rigtig kan få lov at slappe af, og komme helt ned i gear. Hele vejen rundt i spa området er der øje for detaljerne, så man rigtig kommer i stemning.

Efter endt boblebad var det tid til en tur i dampbadet. De anbefaler man går ind i dampen et par minutter og så ud og smørre sig selv ind i oliebaseret bodyskrub og så ind igen. Det skulle vi selvfølgelig prøve og ih hvor var vores hud lækkert blødt bagefter. Der er flere skilte rundt om i spaen, som guider en igennem selvbehandlingerne, så man skal ikke absolut huske alt det info man fik ved indgangen.

Udenfor dampbadet er der bruser så man kan få skyllet bodyskrubben af inden man forsætter rundt.

Inden turen gik hjem af, kunne vil lige nå en gang fodbad og ansigt maske. Der er et lille område med behagelige stole og kar til fødderne. Man skal selv blande fodsalten op og så er det ellers bare at læne sig tilbage og nyde det.

Så var der kun tilbage at tage et bad og komme i tøjet inden vi vendte tilbage til den virkelig verden med fornyet energi.

1 kommentar til “Venindetid: Lübker spa”

  1. Pingback: Kærligheds Badebomber - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen