Indram dine minder med stil incl. RABATKODE


// Indlægget er sponsoreret af Beeld. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

Har du ligesom os flere 1000 billeder liggende på din telefon. Billeder fra din ferie, fra cykelturen, fra kagebagning, fra kælketuren, fra tivolituren, fra brylluppet, fra strandturen, fra, fra, fra…. De ligger bare på telefonen, som du i værste tilfælde mister eller de kommer op i den kedelige sky og ja, hvornår får man egentlig set de billeder igen? Læs med og få en rabatkode til at forevige dyrebare øjeblikke gennem personlig kunst.

Vi har en gammel poster hængende, hvor der er billeder på fra før Villum blev født og det er immer væk 1½ år siden. Lige nu har den fået plads på et dørhåndtag, da vi endnu ikke er kommet helt på plads efter flytningen. I skulle vide hvor mange gange børnene stopper op og kigger på den poster og kommentere de billeder. Det er tydeligt, at billederne hjælper Freja til at bevare de gode minder og Villum kan genkende de afbillede personer.

Men nu skal der noget nyt til. Der er kommet nye gode minder, som skal bevares og nydes. På FantasiFabrikken er vi så heldige, at vi har fået lov at afprøve et forholdsvis nyt koncept: Beeld. En simpel app, hvorigennem du kan forevige betydningsfulde billeder fra mobilen. Der er på forhånd skabt lækre skabeloner. Så det er bare at vælge de bedste minder ud og skabe en personlig plakat. Man kan vælge forskellige størrelser lige fra A5 og helt op til en 50×70 poster.

Vi var igennem de sidste års tids billeder på telefonen og har nydt at se tilbage på de mange gode minder. Det var svært at vælge ud, hvilke billeder, der skulle op og hænge på væggen. Det skulle være billeder, som fik os alle til at mindes gode stunder og elskede personer. Udover billeder fra telefonen kan du bruge dine billeder fra Facebook, Instagram og Dropbox. Så har du billeder på dit kamera så kan de også bruges.

Vi valgte begge den store plakat, hvor der er 10 forskellige layouts. Alt efter hvilket layout vi valgte skulle der vælges fra 6-35 billeder. Det er SÅ simpel at kreere et unikt kunstværk. Billederne kan jo, om man vil, redigeres på telefonen og tildeles samme filter så de får et ens udtryk. Man kan få de udvalgte billeder sat tilfældigt op eller man kan manuelt bytte om på rækkefølgen. Der kan vælges mellem sort eller hvid baggrund og i fremtiden er målet, at man også kan få indrammet sin plakat hos Beeld. Dette er dog endnu ikke muligt.

Kvaliteten af plakaten er bare i top, den kom sikkert indpakket. Papiret den er trykt på er tykt og lækkert og farverne i billederne er klare. Priserne er meget reelle i forhold til kvaliteten og ligger mellem 40-299kr.

Allerede inden billederne var kommet op at hænge var børnene tryllebundede af gode minder.

Vi har været så heldige at få lov at dele en rabatkode med jer, som giver jer 25% på jeres ordre indtil d. 23.11.2017.

Koden er: Fantasifabrikken25

Når den gratis app skal findes i App Store eller Google Play så søg på: Beeld – Print dine minder, og den vil guide jer igennem.
Del endelig jeres færdige billeder med os på #fantasifabrikken og #beeldprint

 

2 kommentarer til “Indram dine minder med stil incl. RABATKODE”

  1. Pingback: Tak for i år 2017 - FantasiFabrikken

  2. Pingback: Indretning: 5 DIY væg”kunst” - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen