Garnhygge: Pandebånd

//Indlægget er sponsoreret af Hobbygarn, ord, tanker og holdninger er vores egne//

Som mor har man ofte en tendens til at glemme sig selv når det gælder nyt tøj o.l. De fleste mødre har prøvet at skulle ud og købe nyt tøj til sig selv for “nu trænger man virkelig til noget andet end hyggebukser og store bluser” og så komme hjem med 2 poser til ungerne og et par nye sokker til sig selv.

Men nu skulle det altså være, vi har fået sponsoret Drops baby merino fra Hobbygarn. Garnet fåes i en væld af farver, så der er noget for enhver smag og så kan det vaskes i vaskemaskinen.   Da efteråret er kommet var det oplagt at få lavet lidt nyt til ude-garderoben – nemlig et pandebånd til MOR.

Det er et nemt begynder-projekt og man får hurtig et flot resultat som kan tages i brug. Hobbygarn har alt, hvad man skal bruge indenfor garn og tilbehør, så er man ny I strikkeverdenen er det nemt at få det rigtige udstyr.

Materialer:

Strikkepind str 4 og evt en hjælpepind

50 g. Drops Baby Merino garn, hvis du ønsker at bruge andet garn, så bare tilpas i pindstørrelse og antal masker.

Opskrift:

Slå 16 masker op på pind 4.

(1 ret, 1 vrag) gentag 8 gange

(1 vrag, 1 ret) gentag 8 gange

Dette klades for perlestrik. Gentag de to pinde indtil stykket måler 20cm. Nu deles maskerne i 2 med 8 masker i hver del.

Sæt de første 8 masker på hjælpepinden, og forsæt med perlestrik over de sidste 8 masker. Dette gøres indtil stykket med 8 masker måler 7cm. Nu forsættes der med de 8 masker på hjælpepinden og de strikkes i perlestrik til dette stykker også er 7cm.

Sæt de første 8 masker på hjælpepinden, og forsæt med perlestrik over de sidste 8 masker. Dette gøres indtil stykket med 8 masker måler 7cm. Nu forsættes der med de 8 masker på hjælpepinden og de strikkes i perlestrik til dette stykker også er 7cm.

2 kommentarer til “Garnhygge: Pandebånd”

  1. Pingback: Garnhygge: Lunt pandebånd - Fantasifabrikken

  2. Pingback: Tak for i år 2017 med de mest læste indlæg og de gode samarbejder

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen