Festlig Halloween

A elsker hendes fødselsdag. Hun planlægger gerne et helt år frem, og vil gerne at vi taler om det hele året rundt. Men igen i år ville hun gerne, at familie fødselsdagen, som hun holder sammen med W og F skulle være med halloween tema. Og når de to mindste ingen holdning har til det endnu, så får hun lov at bestemme.

Ideen til invitationen er tyvstjålet fra bloggen Badelmad-badutski.dk. Hun har lavet en pdf, som bare kan printes og klippes ud. Vi har printet dem ud på lidt kraftigere papir end almindelig printerpapir.

Sidste år holdte A og W også halloween fest i anledning af deres fødselsdag. Derfra har vi allerede lidt pynt, som ligger og venter på at blive genbrugt. Der er blevet suppleret op med pynt fra Tiger og Søsterne Grene. Så der nu både guirlander af græskarhoveder, flagermus og skeletter. Kunstigt spindelvæv, kæmpe pap-skelet og chokolade øjne. Sidste men ikke mindst et selvlysende skelet.

 

 

 

 

 

Det smukke heksehoved med lys i er en meget kær gave A har fået af sin mormor, vi glæder os til at den skal stå og pynte hele oktober måned nede i stuen.

Børnene skal også fejres i institutionen og dele lidt lækkert ud. Her vil A gerne have noget med My little Pony med (ved ikke lige, hvordan vi klare det) og W vil gerne have noget farlig med.

Nu mangler vi bare at pynte op med udskårne græskarlanterner med lys i og lave noget (u)hyggeligt halloween mad.

Sidste år lavede vi hyggelige mumie lys som stod til pynt på borderne. Det var glas vaser, hvor der var viklet toiletpapir omkring og sat øjne på. Der blev brugt batteridrevende lys for at de ikke skulle blive for varme.

– så tro os, vi skal nok finde på mere inden dagen oprender.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen