Efterårsferie, (u)hygge og halloween

Her på FantasiFabrikken betyder efterår også, at det snart er Halloween. Jeps det er amerikansk, men vi elsker traditioner, især når der kan pyntes op.

A ved, at når der begynder at komme Halloween ting i butikkerne så er det snart hendes fødselsdag. Hun mener ikke, at man kan få nok uhygge og vil gerne, at hele hytten ændres til et spøgelseshus. Kompromiet er, at vi holder halloween fødselsdag når familien kommer og der kan vi så pynte op og gøre ved.

Men det er ikke kun os der er vilde med halloween-stemningen, så trænger du også til at komme i halloween- stemning så besøg et af følgende steder:

Tivoli Friheden (Aarhus) bliver i uge 42 omdannet til et (u)hyggeligt hjemsted for hekse, spøgelser, monstre og edderkopper. Så det er bare med at gå på opdagelse i blandt alt det skræmmende pynt. Vi har været afsted de sidste par år og det har været en kæmpe succes.

Tips: Hvis I også er fan af Onkel Reje så kan man møde ham hver dag kl 14!

Hvis ikke det er (u)hyggeligt nok i dagslys har de ekstra åben til kl 21 onsdag og lørdag, hvor man kan få lov at opleve det hele i mørket – hvis man altså tør. HUSK at når først du har købt turpas/indgang så gælder armbåndet heeeele uge 42, ved du hvornår du skal afsted så bestil billetten allerede nu og spar 20%. Få mere information her. 

Djurs Sommerland går græskar- og halloweenamok i uge 42. De fylder parken med 25.000 græskar, raslende skeletter og ægte hekse. Der er i anledning af halloween nogle ekstra uhyggelige forlystelser for de modige.

Halvdelen af FantasiFabrikken er så heldige, at de i år har sæsonkort til Djurs Sommerland så vi skal helt sikkert afsted og opleve (u)hyggen.

Hver dag er der udklædnings-konkurrence, hvor der kan vindes sæsonkort til 2018. Så det er bare om at finde sit allermest uhyggelige udklædningstøj frem og så ellers bare komme afsted. Læs mere om Djurs sommerland her.

Legoland er selvfølgelig også omdannet til et sandt halloween “mareridt”. Legoland er et hit hos både os voksne og vores børn og fra d. 7.okt til den 5.nov er der lavet alverdens uhyggelige ting i legoklodser og de har sluppet uhyggelige halloween væsener løs rundt omkring i parken.

Hver dag kan man være med i en tegnekonkurrence og udskære eller bygge sit eget græskar. Der er flotte præmier på spil til de flotteste græskar og de fineste tegninger. Læs nærmere her.

Randers Regnsskov er vi også kommet meget i. Læs mere her. Nu er de også begyndt at afholde Halloweeen, det foregår d. 28 okt. fra kl. 17-21. Hvis man er udklædt kommer man gratis ind, og den bedst udklædte vinder en rundvisning.

Programmet for aftenen indeholder alt fra fremvisning af farlige dyr til smagsprøver på klamme insekter.

Efterårsferie-aktiviteter: Derudover er Aarhus (og de fleste andre byer for den sags skyld) spækket med efterårsferie-aktiviteter for børn i alle aldre.

Falck holder åbent hus d 17. Okt fra kl 10-13. Her kan I blandt andet komme tæt på udrykningskøretøjerne, prøve ægte brandmandstøj og slukke en ildebrand. Dette arrangement finder i øvrigt sted flere steder i landet. Læs nærmere om hvor og hvornår her.

DOKK1 er også et oplagt udflugtsmål. D. 18. og 21. okt kan I, som en del af 100Børnedage kan lave jeres egen æblemost. Læs mere om tidspunkter og hvad I skal medbringe her.  Derudover kan I også komme og lave din egen Harry Potter tryllestav i børnelab. Se mere her.

Læs i øvrigt mere om Dokk1 her

Den Gamle by laver også hyggelige familie-aktiviteter dog henvendt til børn over 8 år. Der er 3 “løb”, hvor man skal opklare mysterier fra tre tidsaldre. Læs mere her.

Storcentrene har traditionen tror også ferie aktiviteter. Eksempelvis afholder City Vest krokodille zoo, hvor I kan stifte bekendtskab med slanger og øgler. Derudover kan man købe en feriebillet, hvor du kan gå rundt i centeret og indsamle små gaver og lækkerier. Det har vi gjort i sommerferien, se her. Læs mere om disse arrangementer her.

1 kommentar til “Efterårsferie, (u)hygge og halloween”

  1. Pingback: DIY: Forny tøjet og gør det unikt - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen