Garnhygge: Hæklede karklude med bandarole

Uha trenden med hæklede karklude har efterhånden stået på længe og det er nok en trend, der er kommet for at bliver. Heldig for os, som elsker at hækle!

Farve og størrelse er smag og behag, det vigtigste er at de bliver lavet i bomuldsgarn. Igen er det meget forskelligt, hvilket bomuldsgarn man fortrækker til dette, vi er glade for dette som fåes ved hobbygarn.dk

Størrelsen kan man jo selv bestemme med 22×22 syntes vi er passende og så afhænger det af mønsteret man vælger, hvor mange masker der skal slåes op. Prøv dig frem og tilpas med antal luftmasker og hæklenålens størrelse. Vi syntes at de helst skal være lidt løse i det frem for alt for faste. Vi har de sidste ar dage lagt nogle af vores favorit mønster ud på bloggen, men der vil med garanti komme flere.

Forskellige mønstre:

Når man enten er en nybegynder, der skal lære forskellige mønstre eller en nørd som mig, der elsker at afprøve forskellig mønstre er karklude oplagte. Man kan lave lige det mønster man ønsker, så der er bare at google løs finde lige det mønster man ønsker. Her under er der dog et par bud på vore favoritter:

Koral: Star stitch, med et twist. Opsktift her

Lys grå: rib, opskriften findes her

Grå: v mønster, opskriften findes her

Som prikken over i’et kan man sætte fine banderoler omkring ens færdige karklude når de skal gives som gave.

Banderolen findes lige her til at printe og klippe ud.

Husk at følge med på vores instagram: FantasiFabrikken_insta hvor der vil være en skøn GAW i samarbejde med Hobbygarn.dk i den kommende uge.

Indholder reklame

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen