THULE urban glide: Løbevogns-test vol.1

Indlægget er sponsoreret af Thule, ord, tanker og holdninger er vores egne

Endelig landede den længe ventede kasse foran døren, elsker når der kommer nyt udstyr. Dog måtte den pænt vente med at blive åbnet, da eftermiddagen stod på aftenvagt.

Det er altid spændende når man skal vælge et produkt over nettet. Man kan læse side op og side ned, men lever kvaliteten nu op til det man forventer? Derfor var vi også spændte på at få lov at teste Thules “Urban Glide 1”, som er en all-round sports klapvogn.

Det skal siges at vi her på FantasiFabrikken har en mindre vognpark. Man får hurtigt samlet en masse sammen når vi til sammen har 5 dejlige børn under 5 år. Sjovt nok er der ikke en af vores vogne vi ville undvære. Derfor er vi fan af at få en endnu en vogn ind i vognparken.

Da vi ønsker at have et aktivt liv med vores børn, er det genialt med en løbevogn. Det gør at man altid kan tage børnene med ud og løbe og derved skabe noget mere frihed i hverdagen til at få rørt sig. De større børn kan passende følge med ved siden af på deres cykler. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at snørrer løbeskoene og komme afsted.

Vores overvejelser:

Før valget faldt på test af Urban Glide 1, skulle vi afklare, hvilke behov vognen skulle dække. Da vi er to familier med fart på ønskede vi en vogn, som kunne holde til lidt af hvert. Den skulle både bruges til almindelige ture og løbeture i skoven. Derudover skulle den være både bedre og mere sikker at løbe med end de klapvogne vi allerede har i vognparken.

Da vi som sagt havde et ønske om, at den både skulle bruges til almindelig ture og løbeture i skoven, faldt valget hurtigt på Urban Glide frem for Glide.  For at vognen er anvendelig til begge dele er det vigtig, at forhjulet både kan være drejbart og fastlåst.

I forhold til funktionen som løbevogn, kiggede vi meget på vægt, styret og hjultype og -størrelse. Derfor gik vi efter store lufthjul, da dette giver en mere glidene kørsel med god affjedring. Sammen med hjulene har vægten af vognen og styrets placering også stor betydning for, hvordan vognen er at løbe med.

Da vi ofte er på dagsture er det vigtigt, at der er lidt opbevaringsplads i vognen og at der kan tilkøbes udstyr så som regnslag og myggenet.

Ydermere er sikkerheden og sidde-/liggekomforten for barnet også alfa omega. For at barnet sidder godt er det, for os, vigtigt, at der er en god 5punkts sele og at sædet kan reguleres. Hvis barnet ikke sidder godt bliver bliver turene nok knap så afslappede.

Sidst men ikke mindst brugte vi også en del tid på at gennemsøge nettet for  andres erfaringer og testanmeldelser. For eksempel har Forbrugesguide.dk samlet en række testresultater af løbevogne, hvor Thule Urban Glide bliver kåret til test vinder af aftenposten.no i 2015. Så udfra vores reseach passer denne vogn til vores behov.

Første indtryk:

Nu har vi fået stillet vores første nysgerrighed og man må da sige at vognen umildbart lever op til forventningerne. Den er i lækre materialer, stoffet er vandafvisende og lige til at tørre af når børnen spilder – og det gør de. Den er let at manøverere rundt og der er fin plads under vognen. Og så var den så nem at slå sammen, et vrid på håndtaget og så var det det. Vi glæder os til rigtigt at få den testet i den kommende tid.

Følg med her på bloggen og læs snart vores endelige oanmeldelse af Thule Urban Glide . Indtil da kan du se mere til vognen lige her.

Se i øvrigt alt Thules udstyr til den aktive familie lige her

1 kommentar til “THULE urban glide: Løbevogns-test vol.1”

  1. Pingback: THULE urban glide: Løbevogns-test vol.2 - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen