September tog os med storm

Puha september måned har været lidt udover det sædvandlige! Nogle gange sker der så meget at man ikke rigtig kan jonglere alle de bolde man kaster op. Men når det er noget man virkelig brænder for og ønsker skal gå op, må man jo lige give det en ekstra skalle. Sådan en måned har det været her på FantasiFabrikken, og derfor har der også været noget mere stille på bloggen en vanligt.
Barslen er nu slut, så nu er vi begge to tilbage i det virkelige liv. Vi har begge haft rigtig travlt med skole og dertilhørende lektier.  Heldigvis har vi haft færre vagter på sygehuset, hvilket har givet tid til lektierne. Det har været dejlugt at være tilbage på skolebænken og det har været hvert et frustrende øjeblik værd. Nu mangler vi bare den afsluttende eksamen.

Vi har som tidligere nævnt flyttet vores blog over til momster.dk, et netværk for bloggende mødre. Vi har glædet os til og set frem til nye samarbejder og udfordringer. Der er gået meget tid med at vende os til det nye styresystem og gamle indlæg skulle sættes op i det nye design – men nu skulle vi gerne være i mål.

Heldigvis har der også været lidt tid til at være kreative, selvom det slet ikke er i det omfang vi kunne ønske os. Men tiden har bare ikke været der.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som altid har vi hyggede i køkkenet – for uden mad og drikke duer helten ikke.

Når det hele har været for meget renovering og skolelæsning har vi pakket familien ned og taget på tur.

Så nu håber vi der er lidt mere ro på i Oktober – for halvdelen af FantasiFabrikken skal fejre hele 3 børnefødselsdage bare i den måned.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen