DIY: Stilrene dispensere

Er du også træt af din Dove (eller ligende) sæbe dispenser? Alle de mange farvede dispensere med sæbe og cremer på badeværelset, i bryggerset eller ved køkkenvasket er ikke alle lige kønne og det kan hurtigt komme til at se rodet ud. Og ja, rod har vi ligesom nok af i forvejen på FantasiFabrikken. Læs med og se, hvilke løsninger vi fandt frem til. 

 
Lidt orden gør sig så godt ved køkkenvasken, på badeværelset og i bryggerset. Der kan hurtigt blive rodet med alle de småting som er nødvendige at have de pågældende steder. Men med lidt små justeringer kan man lave et rigtig fint arrangement, som giver øjet lidt ro. Vi har, som sagt, fundet inspiration til nogle rigtig fine løsninger på problemet rundt om i Blog-verden. Vi blev inspireret af bloggen: Homesick, som er en blog med fokus på interiør, inspiration & personlig boligstil. Der er virkelig mange nemme DIY ideer, som er lige til at gå til.
 
Vores bud på en mere “roligt” sæbe arrangement:
 

Dymoer vs postkasse-bogstaver

Dymoer er rigtig fine men skal dine flasker stå i bruseren er det ikke sikkert de klarer det så godt. Derfor har vi været ved at søge på nettet og faldt over denne DIY på Christina Dueholms blog. Vi tilpassede ideen til det look vi ønskede.

Vi brugte postkasse-bogstaver fra Silvan, de fåes her i sort og hvid (her).

Der er en rigtig fin og nem vejledning i pakken. Så er det ellers bare at lave de flasker man ønsker og på den måde få ryddet op i badet.

De fine dispensere fåes i forskellige farver og størrelser her og dymomaskinen fåes hos din boghandler, hobbyforretning eller i Føtex/Bilka.

Se hvad du ellers kan bruge de selvklæbende bogstaver til lige her

 

1 kommentar til “DIY: Stilrene dispensere”

  1. Pingback: Smukke karklude - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen