Tid til forandring…

Så er der allerede gået 6 måneder siden bloggen så lyset for første gang. Som tiden dog flyver. Vi har virkelig nydt at se bloggen blomstre og dele vores erfaringer med jer. Men nu er det på tide at vi prøver noget nyt, bevæger os lidt videre i systemet. Vi har derfor valgt at flytte bloggen og prøve kræfter med en ny platform ved navn Momster og se, hvor det bringer os hen. Vi vil som altid være at finde på www.fantasifabrikken.dk men nu også på fantasifabrikken.momster.dk

Momster er en platform for mødre eller kommende mødre, der blogger ærligt om morlivet. Et fælleskab af mødre der kan inspirere hinanden.

Vi har ikke som sådan været utilfredse med at være på nuværende platform, men ser frem til at vi som en lille blog kan blomstre op på en lidt mindre platform. Spændende bliver det i hvert fald.

Vi glæder os til at dele flere skønne ideer med jer når bloggen er oppe at køre igen.

Som vi også skriver i beskrivelsen af vores blog (her ) vil FantasiFabrikken være et pustrum fra hverdagen, som selvfølgelig fylder meget med, tilsammen, 5 små børn, 2 mænd, 2 huse og 2 jobs. Dermed sagt kan vi ikke garantere, at der kommer daglige blogindlæg. Men vi lover at de indlæg der kommer bliver skrevet med masser af kærlighed, sjov og hygge mellem linjerne.

Som altid, når vi ses, hygger vi os gerne med noget DIY eller noget lækkert spiseligt. I dag blev fejret med pandekager i selskab med de to mindste og to halv-sløje børn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen