På tur: Sommersjov i City Vest (Aarhus)

Det er efterhånden en gammel tradition, at City Vest har sommer sjov. Jeg kan tydeligt huske det fra, da jeg var barn. Det går, ganske kort fortalt, ud på, at man køber en billet (50kr) og så kan man gå rundt i udvalgte butikker og indsamle små gaver. Ungerne oplevede det som en fed skattejagt.

Billetten købes i informationen. Her kan man også leje seje indkøbsvogne til trætte ben. Alternativt bare prøve at sidde i dem.

Vi var taget afsted men min bror, som også kunne huske det fra vores barndom og min nevø som er på Ws alder.

Ungerne forstod hurtig, hvad det gik ud på og kunne genkende mange af butikslogoerne og så var det ellers bare at holde samling og finde ud af, hvor man skulle forsøge lykken næste gang. Det var fint at have storesøster A med, som kunne føre an.

Undervejes havde vi brug for en snack-pause. Det forgik bare på en bænk. Her hyggede børnene sig ved at følge med i, hvad der skete rundt omkring dem. Der er ellers en ny fin ammelounge og et andet lille område med Klatrestativer/legeredskaber.

Og så var det ellers afsted igen. En af kuponerne gav guldmønter til dino spillemaskinen, det var
et kæmpe hit

En af kuponerne gav adgang til jungle-legelandet. Det kan man dog også købe i løssalg for 10kr.

Det var en rigtig hyggelig formiddag, hvor vi spiste sent frokost på cafe, inden der skulle hjem og soves middagslur. Lillesøster F måtte dog overgive sig til en lur i barnevognen inden vi drog hjemad.

Der kan læses mere om arrangementet på City Vest’ egen hjemmeside lige her .

1 kommentar til “På tur: Sommersjov i City Vest (Aarhus)”

  1. Pingback: Efterårsferie, (u)hygge og halloween - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen