Sjov app: Phonto (ideel til mors og fars dags gave)

Phonto er en gratis app, som kan hentes ned på telefonen eller tabletten. Appen bruges til at bearbejde billeder med, man kan bl.a. sætte tekst på ens egne billeder. Læs med og se, hvordan man laver den fineste mors eller  fars dags gave med appen. Det bliver SÅ fint! 

Efter vores mening er den fedeste feature det i Phonto, at man kan lave bogstaver med billeder i og billeder med bogstaver i. De sidste par år har vi brugt denne funktion til at lave de fineste FAR-¨billeder¨, som vi har brugt til farsdagsgave. Man kan skrive lige de bogstaver man ønsker, så der er rig mulighed for at lave kreative kort og billeder.

Hvem vil ikke elske at få sådan et kort/billede fyldt med minder og deres aller kæreste eje i form af deres børn/børnebørn. Vi har årligt skiftet billedet ud og så ses det tydeligt hvor meget der er sket på et år. 

Fremgangsmåde til Phonto

 

Sådan gør du trin for trin:

 

Og så er det ellers bare, at få det printet ud på noget godt papir i enten sort/hvid eller farve og så i en ramme. Super, fin personlig gave. Du kan også lave det som et fint kort.

Vi er fans!

Se her for flere foto gave ideer.

1 kommentar til “Sjov app: Phonto (ideel til mors og fars dags gave)”

  1. Pingback: Meget mere end mor og maj - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen