Påske, Forår og April

Så er april måned ved at være ovre og det er en måned der er fløjet afsted på FantasiFabrikken. Vejret har budt på alt fra sne og hagl til sol, hvilket meget godt symboliser de store ting og sager der er forgået på FantasiFabrikken. Halvdelen af os er startet på job igen efter endt barsel. Én er startet i vuggestue, mens den mindste har fejret sin 1/2 års fødselsdag.

Vores dejlige børn har nydt, at der blev klippet og klisteret påskepynt og har stolt vist resultatet frem til alle der ville se. Måneden har været præget af påskehygge med æggejagt og påskepynt og dejlige ture ud i det blå med familien.

Som vanligvis elsker vi garnhygge her på FantasiFabrikken og april månede har ikke været en undtagelse:

Der ud over har vi haft et godt samarbejde med KnitRexen , hvor vi har prøve nogle af hendes skønne opskrifter af:

Læs mere om kysen, nederdelen eller cardiganen i deres egene indlæg.

Der er blevet klippet påskepynt til den helt store guldmedalje og ungerne har elsket det. Farvet papir, sakse og lim er en succes.

De søde pompom kyllinger findes lige her, perlerierne findes her, de frække rullinger ses lige her og alle de smukke æg kan findes her.

Der er blevet delt ud Ved F.s afslutning i vuggestuen. Og som den prinsesse hun er skulle der selvfølgelig også deles prinsesser-poser ud den sidste dag.

se meget mere lige her

Ja det er kun blevet til en enkel kage opskrift i denne måend – men der med ikke sagt der ikke er blevet spist mange flere i løbet af måneden. Men ellers er der blevet bagt lidt til madpakkerne og en lille værtindegave.

Pirogger, Kanin boller og den skønne værtindegave, har alle deres eget indlæg.

Vi har rigtig var rundt på tur, lige fra den lokale legeplads til økodag ved Rønde.

Lidt hygge-syning til de mindste er det også blevet til – Frida elsker allerede at ligge og kigge på de fine farver.

Vi er super klar til mere forår og maj.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen