På tur: Legepladsen Tietgens plads

I Aarhus findes der masser af skønne legepladser i alle størrelser for alle aldre, det er bare med at drage afsted.

På Frederiksbjerg findes der bl.a. en som vi elskede at komme på, da vi boede i midtbyen. Den passede lige til vores små rolllinger. Legepladsen ligger på Tietgens Plads og er modsat mange andre, henvendt til de mindste.

Det er skønt med en legeplads, hvor alt foregår i deres højde så de rigtig føler de kan lege frit med et minimum af hjælp.

Legepladsen er ydermere indhegnet hele vejen rundt. Så kan man, som forældre, slappe mere af selv om man har flere små børn med.

Der er en lille rutchebane, med en god bred trappe, hvor det er nemt at kravle op og kigge ud inden man rutcher ned. Så er der en sandkasse med lidt legetøj og en fin gynge.

Men den sikre farvorit hos os er ‘lastbilen’ som man kan kravle rundt på. Både ind, ud, op og ned, og sidde og styre. Der kan gå lang tid med at sidde og føle man køre ud i verden når man sådan sidder bag et rat.

 

 

 

 

 

 

Når vejret var godt pakkede vi ofte et tæppe og en lille eftermiddags-madpakke og så legede vi et par timer inden vi skulle hjem og spise aftensmad.

Et forslag til en let madpakke kunne være disse pizzaboller.

Tietgens Pl. 9, N 8000 Aarhus C

 

 

 

 

Når man bor i lejlighed, som mange jo gør i midtbyen. Så er gode legepladser alfa omega for at forblive gode venner og hvor overskuddet stadig er til en svingtur. Wiiii….

Hvilken legeplads er jeres absolut ynglings?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen