Garnhygge: Sød cardigan

Så bringer vi endnu en lækkerhed strikket efter en af KnitRexens opskrifter. Tjek lige hendes hjemmeside ud her. På hjemmesiden finder du opskrifter, gode vejledninger og endda et par gratis opskrifter. Der kommer løbende flere opskrifter til og de vil også blive oversat til engelsk og norsk.

Hvis du har Instagram så søg på @brexen, hvor der findes fine billeder af hendes strik. Der er også ind imellem nogle konkurrencer.

Det har været rigtig hyggeligt at strikke KnitRexens opskrifter. Vi har ind til videre prøvet at strikke: “Alma Nederdel” (se her), “Elly kyse” (se her) og sidst men ikke mindst “Dagmar cardigan”. Alle tre dele bliver flittigt brugt med stor glæde. Det er ikke alt strik, der falder i børnenes jord men det har dette i den grad gjort.

Dagmar cardigan er så kær, vi har dog tilføjet knapper hele vejen ned. I opskriften er der tre knapper øverst, det ser også rigtig fint ud. Men det kan man jo nemt ændre som man har lyst til.

Opskriften er nem at gå til og er man ikke så rutineret i popcorns teknikken endnu, er det en oplagt opskrift at øve sig på. Der er et godt link til, hvordan de strikkes lige her. De fine “popcorn” skaber det søde mønster ned langs cardiganen, som gør cardiganen så sød.

I opskriften får man både en model med korte og lange ærmer, så det er nemt at tilpasse den til årstiden og det behov man har.

Vi har brugt garnet, som abefales i opskriften fra drops, men man vil også sagtens kunne bruge dette og så vil blusen være lidt billigere at strikke.

Alt i alt er det en hurtig cardigan at strikke, hvor alle vil kunne være med og modtageren vil elske den.

F. var helt klar på lige at nå et hurtig morgen-fotoshoot mod at få lov at få tøjet på i børnehave. -Aftale!

I får også lige et par “behind-the-scenes” billeder:

Det er ikke altid let at få fred fra lillebror V., som troede det var en leg han skulle deltage i.

Indeholder affiliate links

1 kommentar til “Garnhygge: Sød cardigan”

  1. Pingback: Tak for i år 2017 - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen