P for perler og påske

Der er noget beroligende var at lave perleplader både hos børn og voksne. Finmotorikken og koncentrationen sættes i spil. Vi har været i gang med at lave perleplader med påsketema. Børnene kan jo være med på hver deres niveau. Resultatet er i hvert fald fint på en forårsgren.

Det kan så diskuteres, hvad de færdige perleplader kan bruges til. Som børnefamilie er man dog “tvunget” til at værdsætte perlepladerne og de kan nu faktisk også pynte rigtig fint.

Nu hvor det er påske er det da oplagt at lave nogle påske figurer i perler til ophæng eller måske en blomst eller et påskeæg til gækkebrevet.

Bloggen: Frk Hansen har lavet de fineste kaniner, hvor der kan sættes en lille sløjfe i (se her). Vi er vilde med dem. De pynter flot på grenen. Tjek i øvrigt hendes blog ud. Der er mange fine DIY, opskrifter og gode tanker.

Det er oplagt at hive en fin forårsgren ind og pynte. Man kan da kun komme i godt humør:

Har limet et af figurerne fast på et grillspyd og stukket den i potteplanten. Det kunne man jo gøre med en, hvilken som helst perleplade. Så det er jo om at få brugt ungernes kunstværker

Hyg jer.

Tjek lige DIY ud på “Rullekaniner” og PomPom kyllinger når nu i er i gang med påskepynten.

3 kommentarer til “P for perler og påske”

  1. Hej med jer. Faldt lige over jeres fine og meget inspirerende blog. Hvor er det dejligt at se I har lavet fastelavnskatte og påskekaniner. Jeg bliver dog lidt ked af at I ikke deler hvor inspirationen kommer fra. Jeg tænker at I ved hvilken følelse jeg sidder med. Den må I også nogle gange få når jeres ideer bliver gengivet uden nævnelse. 😊 Jeg håber at I også synes at vi danske DIY-bloggere skal hjælpe hinanden. Rigtig god dag til jer <3

  2. Hej Frk Hansen. Vi er rigtig kede af, at vi ikke har nævnt dig i vores indlæg. Det vil vi rette med det samme. Vi kiggede bare rundt på Pinterest og så ikke hvor billederne kom fra. Det har vi lært at gøre nu og vil fremover være mere opmærksomme på det.
    Du har en rigtig fin blog og som du kan se elsker vi dine kreative ideer.
    God dag til dig også og vi undskylder igen.
    Mvh Anne og Dorte

  3. Pingback: Påske: 5 børnevenlige påske-DIY - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen