TILLYKKE Babydk – vi har være til shopping

Idag startede vi ud med at lufte dankortet i Babydk til en gang shopping. De holder 1 års fødselsdag i dag og i morgen både i butik og på deres webshop (Babydk.dk). Stort set alt er sat ned med 20% så man tjener jo nærmest penge ved at shoppe lidt. Udover de flotte 20% var der en fin goodiebag til de første 20 betalende kunder.

Det er bare med at komme afsted – butikken bugner med lækkert tøj, legetøj og interiør til de små guldklumper. Butikken er virkelig en oplevelse i sig selv. Det er så lækkert og lyst indrettet og meget inspirerende. Har du brug for hjælp er ekspedienterne meget kompetente og taler af erfaring. Det gør shopping til en leg.

Er du ikke lige i nærheden af butikken, så tjek deres webshop ud på babydk.dk. Husk at brug koden HURRA så du får de 20%

De har rigtig mangle lækre mærker, f.eks. Petit by Sofie Schnoor, CamCam, Designletters, Engel, Bloomingville, Mini a ture og mange flere.

Babydk får vores varmeste anbefalinger og et stort tillykke med fødselsdagen.

Vi elsker at shoppe og har andre spare tips lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen