På tur: Botanisk have

Så har foråret begyndt sit indtog og der kommer flere og flere solskinsdage. Det er bare med at nyde de gode dage fuldt ud. Vi ved aldrig, hvor mange der kommer af dem.

Hos os gør frisk luft og solskin godt for sindet. En solskinsdag får energien og overskuddet tilbage på rette køl og psssst….ungerne bliver tilmed dejlig trætte af den friske luft. Så det er bare med at komme ud i det fri og få trillet og slået nogle koldebøtter.

Cykelstativet der kun gør humøret bedre.

En af de gode steder at nyde den friske luft her i Aarhus er Botanisk have. En dejlig grøn oase midt i byen med fine stisystemer.
Der er dejlig mange store træer og dermed også mulighed for at komme i skygge, hvis man ønsker det. Der er ænder, der kan fodres og hyggelige broer at stå på.
Masser af borde-bænkesæt til madpakker og engangsgrill.
Og ikke mindst er der kæmpe græsarealer at boltrer sig på. Vi bor begge med små haver, så en kæmpe græsplæne er et sandt paradis.

Forleden solskins-dag skulle F. have luftet sit nye løbehjul og vi andre trængte til lidt frisk luft så vi gik en tur ned i Botanisk have. Vi havde lidt gammelt brød som vi tog med til ænderne. Det var en sand fest for os alle. Hvem elsker ikke at foder ænder. Desværre var der flere måger end ænder. Men vi forsøgte at tilgodese ænderne når vi kastede brødet afsted. Dumme, onde måger!

Næste gang vi har tiden og solen titter frem, skal vi helt sikkert have pakket picnickurven og det store tæppe. Madpakker og tøffe-ture er SÅ hyggelige. Et forslag til en lækker madpakke kunne være pizzaboller (se opskrift her) og så lidt sødt i form af Banan-havrepandekager (se her).

Syntes du også det kan være svært lige at få et overblik over stierne i haven? eller har du børn der spørg om hvad alting er? så har århus kommune det fine kort, som findes lige her.

Væksthusene

Hvis vejret er mindre godt eller i bare trænger til en på opleveren så skulle i prøve at tage i Væksthusene, som ligger i botanisk have. Følg med her på kanalen og hør nærmere om væksthusene.

2 kommentarer til “På tur: Botanisk have”

  1. Pingback: marts MANGLER TEKST - FantasiFabrikken

  2. Pingback: På tur: Botanisk have og væksthusene - FantasiFabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen