VIP-shopping -20% på alt

Forleden dag var jeg på tur med en anden barslende veninde. Der skulle tankes op på hygge kontoen med efterfølgende strøgtur.

Vi har et par forestående fester, så der skulle købes festtøj ind til børnene. Nåh ja burde også købe noget til mig selv. Men kender I ikke det: Man er taget på shoppetur for at købe tøj til sig selv og hvad kommer man hjem med? Tøj og ting til børnene.

Vi endte i H&M, hvor man ofte kan være heldigt at finde noget rigtig fint til prisen. F. var ihvertfald yderst tilfreds med, hvad jeg kom hjem med og ja, V. klagede ikke.

F. Er vild med guld, glimmer og tøset kjoletøj. Så en guldnederdel og funklene glimmersko var sagen. “Mor, er det egentlig rigtige løbesko?”

 

 

 

 

 

 

Der røg jo også lidt extra i kurven. V. skal jo snart starte i vuggestue så lidt basistøj skal der til. Er speciel vild med de smarte bløde bukser.

Da vi skulle betale fik vi stukket en flyer i hånden med invitation til VIP shopping for alle H&M medlemmer på torsdag d. 30. Marts. Den venlige ekspedient tippede os om at komme til VIP arrangementet og bytte tøjet til det samme og så med mulighed for at få mere for de samme penge.

Hvis ikke i allerede er medlemmer så hent appen ned og bliv medlem helt gratis. Meld dig så til arrangementet på torsdag i udvalgte H&M butikker, hvor der serveres en let morgenmad og shopping.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen