På tur: HINNERUPBADET

På FantasiFabrikken ville vi starte weekenden med en god oplevelse for børnene. Det er en blomsterne tradition vi, så vidt muligt, vil forsøge at holde fast i. En god start på weekenden kan jo være både stort og småt, bare det er en god fælles oplevelse.

Så i fredags var nærmest hele FantasiFabrikken på tur til Hinnerupbadet. To mødre med FEM! egenrådige børn. Vi hentede børnene lidt tidligere. F. Fik lov at komme med ind og hente W. og A. og kunne afsløre den glædelige nyhed om udflugt til svømmehallen. JUHUUUU!!

Omklædningsfaciliteterne er rigtig fine når man kommer som småbørnsfamilie. Der er både omklædningsrum i kælder og i stueetagen. De omklædningsrum der forefindes i stueetagen er udstyret med badekar, puslehynder, puslebord, varmelampe og så er der direkte udgang til rummet med den dybe varmvandsbassinet.

Svømmehallen er rigtig fin. Der er flere forskellige bassiner, som alle “kan” noget forskelligt. Varmtvandsbassin i en god størrelse. Lavt opvarmet baby/småbørnsbassin. “Mellemdyb” bassin for de lidt større børn og et stort dybt bassin med mulighed for både leg og banesvømning. Derudover er der en vippe og en vandrutsjebane.

Der er badevinger og svømmebælter man kan låne. Det er altså rigtig rart at kunne udstyre børnene med det. Så har man lidt mere ro i maven også selv om den fire årige næsten kan svømme selv. Og se lige den stolte tre årige, der oplever at kunne svømme “selv”.

Vi havde pakket en taske med brikjuicer, frugt, snackpølser og kiks. Hvem er ikke sulten efter en god tur i svømmehallen. Det er tilladt at spise medbragt mad i cafeområdet. Det er også muligt at købe lidt lækkert i cafeen.

Mangler du ideer til madpakken så se opskrift på pizzaboller her.

Inden i kører afsted så tjek lige åbningstiderne her først. De har desværre lukket i løbet af dagen. Men så længe man er klar over det går det fint an.

Så er der kun en udfordring tilbage: at undgå ungerne falder i søvn på køreturen hjem.

Da os mødre havde nok at gøre med at holde styr på alle 5 børn, er billederne fra forskellige svømmeture og lånt fra Hinnerupbadets hjemmeside

3 kommentarer til “På tur: HINNERUPBADET”

  1. Pingback: På tur: Botanisk have og væksthusene - FantasiFabrikken

  2. Pingback: Vinterferie i Aarhus for børn

  3. Pingback: På tur: En vellykket svømmetur - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen