Kæreste- eller familietur: DYREHAVEN

Mangler du et udflugtsmål for weekenden?

Dyrehaven i Marselisborg skoven er virkelig en gåtur værdig. Dyrehaven er et stort indhegnet skovområde, hvor du helt gratis kan komme tæt på sikavildt, dåvildt og vildsvin. Vildsvinene er selvfølgelig bag hegn.

Tag en pose gulerødder eller æbler med ud og håndfoder dyrerne. I nogle perioder er det ikke muligt at komme helt så tæt på dyrerne, men der er garanti for at se dyrerne forholdsvis tæt på. Og der er masser af dem.

Børnene er begejstrede og det er vi voksne faktisk også. Så Dyrehaven ideel til såvel familietur som kæreste/venindetur.

Der er et par fine ruter rundt i skoven alt efter, hvor langt man lyster at gå. Det er nemt at have klapvogn/barnevogn med selvom nogle af bakkerne kræver lidt skubben.

Hele året rundt er dyrehaven et oplagt udflugtsmål, for når der er sne er der gode kælkebakker og når vejret tillader det erder et par bord-bænke-sæt, hvor man kan indtage en let picnic mens der kigges på dyr. Vær dog forberedt på, at dyrerne kan være meget nysgerrige.

Der er parkeringsmuligheder uden for indgangene og der stopper ligeledes busser. I sommerhalvåret stopper der bus lige ved indgangen. Resten af året er der en lille gåtur fra, hvor bussen stopper.

Tjek lige et par nyttige oplysninger ud her .

Afsted! Og god tur.

1 kommentar til “Kæreste- eller familietur: DYREHAVEN”

  1. Pingback: Vinterferie i Aarhus for børn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen