Buzzador af KNORR måltidskit

Vi har fået lov at teste to af KNORRs forholdsvis nye måltidskit: Thai Green Curry og Indisk Tikka Masala. Det er Buzzador, der står bag kampagnen. Vi har fået tilsendt 15 måltidskits, hvoraf vi selv skulle beholde en af hver slags og dele resten ud til venner. Hvis du kunne tænke dig at blive Buzzador så se her.

Hvem har ikke set reklamen, hvor der skal tages billeder af den færdige ret? Det kan være svært at tage et billede der udtrykker rettens smag. Smagen er nemlig god og autentisk.

Vi elsker begge asiatisk mad! Stort ser hele FantasiFabrikken har rejst i asien, både på sammen tid og forskudt af hinanden. Derfor ved vi også, hvordan vi gerne vil have vores Green Curry og Tikka Masala til at smage. Knorrs udgave gjorde det faktisk ret godt og heldigvis, for børnene, var det muligt at lave retterne knap så stærke som “the real deal”.

Når man først har sat sine ben i asien, får man en kærlighed for deres lækre køkken og madens indbydende farver. Der er noget fortryllende ved at spise farverigt og frisk mad. Dette opnår man fint ved at bruge disse måltidskit, da der under tilberedning skal nogle friske grøntsager i. Man skal så være forberedt på, at det kræver lidt mere end bare vand og kød, som man kender det fra KNORRs andre kit (lasagne, risretter osv.). Når det er sagt, så er det nemt at tilpasse retten til det man allerede har i køleskabet. Det er det i har gjort.

Da vi har været ramt af sygdom var det ikke lige indkøb, der stod øverst på “to do”-listen så derfor måtte vi være kreative med nogle af ingredienserne så det var noget vi allerede havde her hjemme. Det blev det slet ikke dårligere af. Kyllingen blev skiftet ud med rejer og peberfrugten med blomkål og gulerødder.

Og så var det ellers bare at gå i gang.

Der en rigtig nem vejledning på bagsiden som udførlig fortæller hvad man skal. Hver pakke indeholder til 2 portioner, så vi prøvede begge pakker på sammen aften så der ville være mad nok til hele familien.

Vi vil varmt anbefale disse måltidskit. Eneste minus er portionsstørrelsen, som ikke er så familievenlig. Men hvis man spæder til med kød, grønt, ris og noget brød så bliver alle mætte.

Måltidet ender ud med at blive knap så billig. Men vi synes at smagen og den nemme tilberedning er værd at betale for.

Vi serverede kun ris til, dette er med i pakken. Man kunne også have lavet en lækker mangosalat til eller serveret naan brød til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen