Fredag, feber og citron pandekager

Vi trodser datoen, fredag d. 13., og lader bloggen gå i luften i dag. Vores første fællesbarn. Efter en del arbejde frem og tilbage med designet og indholdet af vores blog er vi endelig fremme ved startlinjen og klar-parat-til-start. Det er lavet med 100% kærlighed og entusime.

Som vi også skriver i beskrivelsen af vores blog (her ) vil FantasiFabrikken være et pusterum fra hverdagen, som selvfølgelig fylder meget med, tilsammen, 5 små børn, 2 mænd, 2 huse og 2 jobs. Dermed sagt kan vi ikke garantere, at der kommer daglige blogindlæg. Men vi lover at de indlæg der kommer bliver skrevet med masser af kærlighed, sjov og hygge mellem linjerne.

Som altid, når vi ses, hygger vi os gerne med noget DIY eller noget lækkert spiseligt. I dag blev fejret med pandekager i selskab med de to mindste og to halv-sløje børn.

Friske citron pandekager (15 stk. Alt efter pandestørrelse)Det skal du bruge:

6 dl. Mælk

4 dl. Mel

4 æg

1 tsk. salt

Revet skal fra ½ økologisk citron

1 tsk. Vaniljesukker

Fedtstof til stegning. Vi brugte kokosolie

Sådan gør du:

Rør mælk og mel sammen. Tilføj et æg af gangen og rør godt. Tilsæt til slut citronskal og vaniljesukker. Lad det hvile i 10 min. inden du steger dem.

Vi servede blåbær, sukker og lidt citronsaft til pandekagerne.

Pandekager er dejlig nemt at gå til, få ingredienser og et overskueligt børnevenligt madprojekt. Stoltheden i børnenes øjne når de servere pandekagerne for resten af selskabet er hele projektet værd. 

3 kommentarer til “Fredag, feber og citron pandekager”

  1. Pingback: FREDAG: HAVRE-BANAN PANDEKAGER – FantasiFabrikken

  2. Pingback: Opskrift: Rabarber-sirup - FantasiFabrikken

  3. Pingback: 1 års fødselsdag // Giveaway - Fantasifabrikken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen