Bag om

Jeps billed er i dårlig kvalitet, men er taget efter en lang travl nat på akutten afdelingen i Århus. Men i godt selskab klare man det meste

Om bloggen:

FantasiFabrikken er vores helt eget univers med DIY projekter, kvalitetstid, lækre opskrifter, hverdagsglimt, vigtig venindetid og børnevenlige hyggestunder. Kun vores fantasi sætter grænser for indholdet.

Vi håber at kunne inspirere jer med vores blog, som er vores pusterum fra en hverdag med nullermænd, leverpostej og livlige børn. Vi vil tilføje dette lidt glimmer og glamour, så selv den mest trivielle hverdag bliver en fest, den mest triste pastaret til et gourmetmåltid og næsten gør vasketøj til en leg.

Det er denne hverdag der inspirere os til FantasiFabrikken og syntes du det hele virker lidt for “lutter-idyl-med-ekstra-glimmer”, er det helt bevidst. Vi vil forsøge at lade os inspirere af det positive i livet og ikke lade nullermændene overmande os.

Om os:

Vi er to efterhånden voksne damer, som har kendt hinanden siden vi startede på sygeplejeskolen tilbage i 2008. Efter endt uddannelse har vi tilmed fulgtes ad rundt på arbejdsmarkedet og kender derfor efterhånden hinandens finurligheder.

Vi har fået børn stort set samtidig og har nu, tilsammen, 6 af slagsen.

Vi er bosat i Aarhus og nyder godt af hvad Aarhus giver os af cafeliv og børnevenlige udflugtsmål.

Vi hygger os altid i hinandens selskab uanset om det det er en slap-af dag på sofaen eller en kreativ dag i køkkenet.

Dejligt du kigger forbi. Fortsat god dag.

2 kommentarer til “Bag om”

  1. Herligt med sådan et venskab. Sådan et har jeg også og det har holdt i 30-35 år. Vi mødes hver onsdag når der ikke er ferier og har håndarbejde med. Drikker the /kaffe og får nogle gode hjemmelavede kager, så her byttes også opskrifter. Og ikke mindst det sociale, det er guld værd.
    Kh Hedda Nielsen

    1. FantasiFabrikken

      Det er nemlig fantastisk. Et venskab med plads til alt. Vi nyder det også i stor stil. God jul til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen