•12• DIY gave: Personlige sæbedispensere

Står du og mangler en ide til oldemors fødselsdagsgave, julegaven eller en-bare-fordi-gave. Så bringer vi her en genial ide, som med sikkerhed vil bringe smilet frem hos modtageren. Læs med og få en DIY på sæbedispensere med dine favoritbilleder i.

Du har sikkert set ideen brugt før på de sociale medier og det er faktisk slet ikke så svært som det kan se ud til. Vi brugte dem til julegaver til familien og I kan tro de blev modtaget med glæde. De bringer stadig et smil frem her lang tid efter.

Materialer

  • Sæbedispensere med klar sæbe (ex Sanex zero%)
  • Billeder i passende størrelse.
  • Lamineringspapir
  • Laminerinsmaskine eller strygejern
  • Saks

Fremgangsmåde

Mærkaterne fjernes fra sæbedispensere. Hvis der fortsat sidder lidt klister fast på dispensere kan de let fjernes med noget acetone.

Ret de udvalgte billeder til i størrelse så debpasser i højden. Det kan nemt gøres ved at komme dem ind i et skrivprogram og ændre i billedets højde – vi brugt Word.

Print billederne ud og “klip dem tæt rundt om kroppen” og laminer dem. Har du ikke en lamineringsmaskine til rådighed så kan lamineringsarket alternativt stryges under et viskestykker.

Klip herefter billedet med god afstand ind til papiret.

Rul billedet let sammen så det kan stoppes ned i sæbedispenseren. Det folder sig pænt ud igen.


Vi forsøgte os med at putte lidt perler i sæbedispenserne som pynt. Vi havde desværre ikke lige nogle perler vi synes passede til billederne, så dem fiskede vi op med en pincet igen. Man kan jo putte strandskaller, perler, glimmer etc. i for at give det lidt liv. Prøv jer frem.

Nu står de og pynter ved håndvasken ved bedsteforældrene. Find ideer til andre DIY gaver ex lige her og her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen