Opskrift: Himmelske, sprøde pizzaer på ingen tid

Nogle gange må det gerne gå lidt hurtig og samtidig være lækkert når det drejer sig om mad. Det er ligegyldigt om det er til aftenmaden med hele familien eller til venindefrokosten. Så er det altså godt, at SMARTbake kan hjælpe til med lækkert fersk pizza dej. Læs med og se, hvor nemt og lækkert det er.

// Pizza dejen er sponsoreret af SMARTbake. Ord, tanker og holdninger er vore egne //

SMARTbake er et fedt koncept og består af ferske deje af forskellig slags. Dejene kan opbevares i køleskabet i op til 14 dage eller i fryseren i op til 4 uger før det skal bruges. De har blandt andet lavet en økologisk pizza dej, som kan købes når du alligvel bestiller vare ved Nemlig.com . Dejen rækker til 3-4 runde pizzaer (nok til 2 voksne og 3 børn) og bundende smager som, hvis man selv havde lavet dem fra bunden. Hvem vil ikke elske at tage den smutvej og få kreditten for hjemmebagt pizza? Vi skal helt sikkert have noget fersk pizzadej i fryseren som vi lige kan tage op, hvis aftensmaden skal gå lidt stærkt eller der kommer uventede gæster.

Vi har samlet tre forslag på nogle af vores farvorit-pizzaer. Der er noget for både voksne og børn. Vi har lavet to med traditionel tomatsovs som base og en såkaldt pizza bianca (hvid pizza). Mmmmm!

Tomatsovsen

  • 1 ds hakkede tomat  
  • 1 ds tomatpure
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk tørret
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk salt
  • Peber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk sukker

Pres hvidløgene og svits det i en gryde. Tilfør herefter resten af ingredienserne og lad det simre i en gryde til det har trykket smag. Vil man gerne at der ingen klumper er så skal det lige igennem en blender.

Der er rigelig sovs men det kan nemt fryses ned så man har til næste gange.

Voksen Deluxe pizza

  • 1 pk Serranoskinke
  • 1 lille håndfuld Pinjekerner
  • 1 Peberfrugt
  • Feta
  • Kalmari Oliven
  • Roccula
  • Tomatsovs – se opskrift ovenfor

Start med at lave tomatsovsen. Følg anvisnerne på pakken med forberedelse af dejen. Imens tomatsovsen smørres på pizzadejen ristes pinjekerne ved svag varme.

Put skinke, peberfrugt og feta ost på pizzaen og kom den i ovne eller på grillen ved høj varme i ca 15 min.

Når den kommer ud lægges roccula, pinjekerner og oliven på, inden den serveres.

Pizza Bianca

  • 1 kartoffel
  • 1 chorizo pølse i skiver
  • 1 Rødløg
  • 3-4 kvist frisk rosmarin
  • Parmesan ost
  • Olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg

Varm olivenolien op i en gryde og put hakket hvidløg i. Når det simre tages det af varmen. Følg anvisnerne på pakken med forberedelse af dejen.

Skær kartoflerne i tynde skiver.

Smør nu hvidløgsolien ud på pizzaen og fordel kartoffelskiverne jævnt ud på pizzaen.

Parmesanosten rives groft hen over hele pizzaen. Derpå lægges rødløg, chorizopølse og rosmarinkvistene.

Bag pizzaen i ovnen eller på grillen ved høj varme i ca 15 min.

Børne Klassikeren

  • Pepperoni
  • Majs
  • Revet ost
  • Frisk basilikum
  • Tomatsovs – se opskrift

Start med at lave tomatsovsen som ovenfor beskrevet.

Følg anvisningen på pakken i forhold til forberedelse af dejen.

Når tomatsoven er smurt på pizzabunden startes der med at drysse osten på og derefter de andre ingredienser. Undtagen frisk basilikum.

Kom den i ovne eller på grillen ved højvarme i ca 15 min. Inden servering drysses der frisk basilikum på.

Behøver jeg siger at ALT blev spist.

Mangler i andre ideer til nem og lækker aftensmad så se lige her.

Mmmm nybagt kage

Følg med her på kanalen, hvor vi snart bringer vejledningen til den lækreste kage også baseret på fersk chokoladekagedej fra SMARTbake. Vi lover det bliver lækkert.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.