En sød og blomstrende pengegave (slikbuket)

Så har konfirmationstiden været over os igen og vi har været til en rigtig hyggelig en af slagsen hos en sød bonus kusine. Vi valgte at give hende noget så ideforladt som en pengegave. Men så kan hun selv købe eller spare sammen til en af hendes lidt større ønsker. Læs med og se, hvordan vi har piftet den flade kuvert op ved at lægge den ved en sød slikbuket.

En pengegave i en flad kuvert er ret kedelig i sig selv og for at kunne være en konfirmationsgave værdig måtte den lige akkompagneres af noget sødt og fint. Har selv været i gang med at binde en sød, blomstrende slikbuket.

Det skal du bruge til en slikbuket:

  • Grillspyd
  • Slik der gør sig godt som blomster
  • Tape
  • Silkepapir, cellofan og bånd

Man kan jo vælge det slik man nu lyster. Har valgt noget i lyserøde/røde/pastel farver. Skum gør det godt i buketten, da det fylder meget.

Fremgangsmåde

Sæt alt slikket på grillspyd og lad det hvile natten over så overfladen bliver lidt hårdere.

Sammensæt dem i en fin slikbuket. Et godt råd er at “binde” slukbuketten af flere omgange, da det kan være svært at holde styr på grillspydene. Start med at binde en lille buket og put tape om disse pinde. Herefter bygges der blomster/pinde rundt om denne, som fæstnes med tape. Bliv ved til du opnår den ønskede størrelse slikbuket.

Rul bukettens “stilke” ind i silkepapir og pak buketten ind i cellofan.

Til buketten lagde vi et lille blomsterkort med pengegaven i. Er man mere fingernem kan man jo alternativt folde blomster af pengesedlerne og putte i buketten. Det rakte evnerne dog ikke til denne gang.

Blomsterbuketter incl. pengegave kan selvfølgelig bruges til enhver lejlighed så som fødselsdage, bryllupper eller noget helt tredje. Hvem elsker ikke en sød buket. Sidste år var vi også til konfirmation, hvor vi medbragte disse pengegaver, der også havde fået et lille løft.

1 kommentar til “En sød og blomstrende pengegave (slikbuket)”

  1. Pingback: Den lækreste DIY-guide - Momster KREA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen