Søde små barselsgaver: Bløde huer

Her på FantasiFabrikken kan vi vidst ikke komme uden om, at vi elsker børn og babyer. Det er noget helt specielt når der kommer en nye verdensborger til også selvom det ikke er vores egen. Men hvad er mere nuttet end én lille ny? Det er da tvillinger. Læs med og se, hvad de to nye verdensborgere har fået i barselsgave.

Denne gang er det Julians gamle højskolekammerat, som har fået et sæt tvillingpiger. Så muligheden for at strikke i de helt små størrelser lod jeg selvfølgelig ikke gå forbi. Jeg fik samtidig brugt mine lyserøde garnrester. Win-win.

Garn og opskrift

Garnet er Arwetta fra Filcolana. Det er lækkert at strikke i og kommer i en masse forskellige farver og nuancer. Derudover er det en fordel, at det kan vaskes på almindelig vaskeprogram sammen med ens andet tøj.

Opskriften findes lige her og hedder vintergæk. Mine børn har også haft et par stykker da modellen er så sød og har en skøn pasform.

Da familien desværre bor i København og vi endnu ikke ved, hvornår vi kommer forbi er de røget med posten afsted. De små piger skal jo nødig nå at vokse fra dem.

Da vi elsker hjemmelavede gaver i mini størrelser har vi tidligere lavet denne pakke til Septemberbørns nyeste skud på stammen – søde Agnes.

Disse fine tæpper her og her vil også være gode barselsgaver.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen