Udklædning: Regnvejrskostume

Her bringer vi et virkelig hyggeligt regnvejrskostume, som er rigtig nemt at lave. Det kan laves på meget kort tid og kræver ikke det vilde i materialer andet end, hvad du formentlig har liggende derhjemme i gemmerne. Læs med og bliv inspireret.

Hvilket barn elsker ikke at gå rundt med en paraply iført regntøj OG gummistøvler. Det kræver altså ikke alverdens ukendte tøjstykker, der for nogle børn kan være ukendt og “skræmmende”. Vi har ihvertfald før stået med et super flot kostume, som barnet nægtede at iklæde sig på dagen, selvom at det selv har været med til at vælge. Det sker med garanti ikke med dette regnvejrskostume.

Materialer

  • Blåt papir/pap
  • Evt gult papir/pap til et lyn
  • Lamineringspapir (kan undlades, hvis du har tilstrækkelig stift pap)
  • Fiskesnørre/hvid sytråd
  • Hulmaskine eller nål
  • Paraply
  • Regntøj og gummistøvler

Fremgangsmåde

Start med at klip regndråber og lyn ud i farvet papir/pap. Vi har lavet en skabelon som du kan tegne efter lige her.

Læg det i lamineringsarket og laminer det. Har du ikke en lamineringsmaskine så kan du stryge lamineringsarket ved høj varme under et viskestykke. Alternativt så skal pappet bare være stift så behøves laminering slet ikke.

Klip dråber og lyn ud. Lav hul i dråber/lyn med hullemaskine og put tråd igennem ig gæsten det på paraplyens metalpinde i forskellige længder.

Wupti så har du et hyggeligt regnvejrskostume. Så er det bare med at komme i regntøjet og få gang i regndansen. 


Alternativt kan du beklæde paraplyen med pudefyld, for på den måde at få paraplyen til at ligne en regnvejrssky. Det kræver lige lidt mere men giver helt sikkert et super godt resultat.

Få mere inspiration til årets kostume blandt vores tidligere kostumer lige her.

God regnvejrs dag fra FantasiFabrikken

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.