Fif til nytårsaften, som nærmer sig

Vi nyder juledagene med masse af tøffetid sammen med familien imens alle de nye gaver bliver indviet. Det er skønt at have god tid med familien til at lave lige det vi har lyst til. Derfor falder tankerne også på, hvad der skal være klar til nytårsaften. Læs med og se, hvad vi har i tankerne.

En ting, som helt sikkert hører nytårsaften til er kransekage. Julian bager, sammen med sin mor, verdens bedste af slagsen. Det er en tradition, at vi hvert år selvfølgelig skal have lige præcis dén.

Det er faktisk meget nemmere end man skulle tro. De bager den i stænger for at gøre det nemmere for os selv og så kan børnene nemt være med. Opskriften findes lige her.

Børnenytårsfest

Sidste år holdte vi et brag af en børnenytårsfest aftenen D. 30. December med alt, hvad det indbar af børnevenligt krudt, kugler og pynt. Det var et kæmpe hit, hvor menuen stod på fornemme rugbrødsmadder.


Det var så festeligt og der var fokus på alt det som børnene syntes var sjovt. Så det kan helt klart anbefales. Læs meget mere om det her. Vi havde også lavet drinkskort (se opskrifter her) og som sagt pyntet fint op.

Er du ikke så meget til alkohol så har vi lavet virgin mojito, se opskriften lige her.


Dessert

Når vi holder nytår med vennerne deles vi om madlavningen. Sidste år stod vi for dessereten. Det bestod af en lækker hjemmelavet mynthe is med svampet brownie samt macarons med limecurd. Se mere her.

Ligesom kransekage er kyskager også et must til vores nytårsaftener og de smager altid af lakrids. Opskriften er vores egen og findes lige her.


Følg med her på kanalen de kommende dage, hvor der kommer endnu flere nytårsideer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.