*11 JUL*: DIY: 3D perle ophæng med mønster

På FantasiFabrikken laves der perleplader i stor stil af både børn og voksne. Det være sig lyseblå enhjørninger, brogede stjerner og brune politibiler. Vi voksne har nu været i gang med  at udvikle de flade perleplader og lavet lidt 3D pynt. Kig med og se, hvordan og hvorledes vi har gjort. Vi synes selv de er blevet ret fine og passer godt ind som pynt her til jul og nytår.

Vi har en fin kasse fyldt med flotte perleplader som vi ofte tager frem og kigger på. Men vi må indrømme, at de ikke rigtig kommer til sin ret dernede i kassen. Det må der laves om på enten med en særlig udstilling på billedhylden eller i et snorophæng på væggen. Som sagt har vi udviklet perlepladerne lidt og lavet dem i 3D så de virkelig kommer til sin ret, hvis de hænges i et vindue, på en troldegren eller i et hyggeligt hjørne.

Vi har leget lidt med farverne og forsøgt at holde dem i neutrale farver med et lille strejf af julefarver. Det gør at de, om man vil, kan blive hængende hele året rundt.

3D ophæng mønstre

Har man brug for lidt hjælp til at blive inspireret eller syntes det er nemmer at have en skabelon at gå ud fra kan man hente følgende app ned på ens telefon: Beads Creator. Har kan man nemt sidde og lege med mønstre inden man laver dem på selve perlepladen. Vi har tidligere brugt dem lige her.

Stjernemønster

Hvis man bruger en stjerne formet perleplade er det bare at lege med mønstret – Vi har som sagt hold os til det grafiske. Men man kan gør lige hvad man vi. Man kan sagtens lave et stjerne mønster på en firkantet perleplade, så vil mønsteret f.eks. se sådan her ud:

Juletræsmønster

Juletræet er lavet på en firkantet plade – nemt at gå til og man kan let ændre i størrelsen så det passer lige til det man ønsker.

Du kan sagtens konvertere dine børns perleplader om til 3D ophæng ved blot at fjerne en stribe ned i midten på to ens formede perleplader. Kig på mønstrene ovenfor og se princippet for at fjerne perlerne. Om det er en rund, firkantet, hjerte eller hvad form perlepladen næsten har er lige gyldigt. Det giver helt nyt liv til perlepladerne.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.