*8 JUL*: VIND gavekort til Storcenter Nord og besøg Danmarks måske største nisselandskab

Et af vores favorit-shoppesteder når vi ikke lige skal down town er helt sikkert Storcenter Nord. Der er alt, hvad man skal bruge og det nemt at have børnene med. De elsker når turen går dertil. De har ofte udstillinger og så er der jo det store legeland. Her i december er Storcenter Nord tilmed et sandt julemekka.

Hvert år i november forvandler Storenter Nord sig til et julelandskab – både inde og ude. Det er så hyggeligt at gå rundt og suge julestemningen til sig.

Udenfor er der tændt masser af julelys og man kan købe sit juletræ med hjem. Der er jo altid masser af gratis p-pladser i deres parkeringshus så det er nemt at komme dertil og fra. Derudover går der jo også en del busser dertil da de ligger centralt tæt på Ringgaden.

Indenfor har de skabt et stort nisselandskab, hvor børnenes fantasi kan få frit løb. Vi voksne er nu også ret imponerede og beundrer de små fine detaljer i opsætningerne. På tæt hold kan man kigge på nissehuse, værksteder, dyr, kaner og juletræer – man bliver virkelig grebet af julestemningen.

Det er meget fængende med alle de mekaniske nisser og dyr, som bevæger sig. Der er tilmed flere steder, hvor børnene selv kan dreje et håndtag for at få opsætningen til at lyse op, spille musik eller bevæge sig. Alma var også helt vild da der var flere juleting man kunne få lov at kravle på. Flere steder kan man, med lidt held, få børnene sat op så årets julefoto kan tages. 

Fra d. 1.december og helt indtil d. 23 december kommer julemanden på besøg dagligt. Her optræder han med et lille show og børnene kan få lov at fortælle deres juleønsker. I hverdagene er det kl 11 og 16, mens det i weekenderne er kl 11, 14 og 17. Så der er rig mulighed for at for hilst på. Det er  muligt at vinde et besøg af julemanden juleaften ved at udfylde en blanket med juleønsker for de børn der er tilstede hos jer juleaften.

Når julemanden holder pause kan man beundre hans smukke stol – børnene er helt sikker på at det er en rigtig kongestol. Eller man kan skrive et brev til julemanden og sende det afsted med det samme.

Generelt er Storcenter Nord god til at skabe spændende universer som vores børn elsker at gå på opdagelse i. VI har tidligere skrevet om deres drageudstilling lige her

På tur med børn

Storcenter Nord tænker virkelig på, at det skal være nemt at komme der som familie. Der er tænkt på det hele og skulle der være noget som du er i tvivl om sidder de altid klar i centerinformationen.

Der er en rigtig fin ammelounge, hvor der både er lænestole, puslepladser og lidt legetøj til søskende, der skal vente. Det er også her man kan lune en flaske eller spise sine medbragte madpakker.

Har man større børn med har de et fantasitsk legeland, hvor børnene fra nederste etage kan kravle ind og ud af det store klatretårn. I bunden er der også et område for 0-3årige. Her er der virkelig mulighed for at få fyret noget energi af.

Konkurrence tid….

Storcenter Nord har været så søde at smide 2 gavekort af 500kr til 2 heldige vinder. Så trænger du til lidt selvforkælelse eller skulle der lige mangle den sidste gave under træet så smut ind på vore Instagram og Facebook og deltag i konkurrencen. Vinderene bliver trukket d. 18. december 2018 kl 20.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.