En helt NORMAL søndag fyldt med tøsehygge

//Shoppeturen er sponsoreret af NORMAL. Ord, tanker og holdninger er helt vore egne//

Pigerne på FantasiFabrikken slægter deres mødre på! De elsker at shoppe! Derfor var det helt oplagt at takke ja til at besøge NORMAL, da de inviterede på shoppetur. Læs med og se, hvordan det gik.

Tøsetur

Pigerne blev pakket sammen til pige-shoppetur, hvilken altid skaber glæde. Læs med om tidligere tøsesture lige her.

Når man, som vores piger, elsker at pynte sig og har et stort forbrug af bla. hårpynt så er det altså rart, at priserne er iorden. Hver morgen skal der vælges hårpynt, som passer til tøjet – de fleste dage er der mere pynt end nødvendig. Men hvad gør men ikke for, at de får en god start på dagen.

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser.

Pigerne have julelys i øjnene da de nærstuderede alle de smukke ting på hylderne og det blev nøje udvalgt, hvad der kom i kurven.

Ynglings-produkter

Os voksne kunne nu heller ikke holde os tilbage så der faldt også lidt af til mødrene. I NORMAL sælges nogle af vores ynglingsprodukter nemlig. For eksempel har de Essie neglelakker, i deres standard sortiment til en god pris. De har også Nivea, Neutral og andre plejeprodukter uden parabener og parfume.

NORMAL er en butik man altid lige skal tjekke ud når man går forbi, ikke nødvendigvis fordi man mangler noget. De sørger for at butikken altid er i forandring så man finder nye spændende ting. Dette skyldes at NORMAL ud over sit fast sortiment også har mange kampagnevarer. Så husk lige at svinge forbi din lokale NORMAL når du går forbi.

Lidt til den søde tand

Til sidste måtte vi trække de to små piger væk fra hylderne og så var det oplagt at lokke dem med lidt søde sager som NORMAL heldigvis har masser af.

De har en masse anderledes slik fra det store udland, så er man på jagt efter lidt anderledes slik til weekenden eller har man bare smagt de bedste pasteller på en ferie til England så hold øje med NORMAL man kan være heldig, at de har det på hylderne.

I dag stod det, som sagt, på en rigtig tøse-shoppetur, men skulle man købe lidt mere dagligdags som f.eks. rengøringsartikler er NORMAL også et godt sted at handle. De har alle de kendte mærkevarer til billigere penge.

Vi glæder os allerede til næste tøsetur.

Pssst…. et lille tip:

Hvis der er en vare du er rigtig glad for så tjek lige ud om det er en kampagne vare – dette ses ved det lille K på prisskiltet. Er den en vare i fast sortiment er der et S.

NORMAL App

Vil du følge lidt mere med i den NORMALE verden og have mulighed for at vinde dit indkøb eller skrabe dig til andre præmier så hent lig deres Normal app. Den er gratis og faktisk ret sjovt sat op med humoristiske talebobler og kommentarer. Som de selv kalder deres spil: Skrab og tab. “I denne uge er der 3664 gode grunde til at spille skrab og tab – og endnu flere hvis du kan lide at tabe”.

Momstertest

Hvis du vil læse mere om NORMAL, kan du snart se mere på Momster Test, hvor vi nørder lidt mere med detaljerne. Her kan du også læse hvordan du kan få lov at teste lækre produkter til dig og din familie.

Lykken er stor når man får farvet håret med de fine pudder hårfarver vi købte i NORMAL.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.