Måltidskasser: En børnefamilies redning // incl. RABATKODE

//Indlægget er sponsoreret af COOP mad//

Hvad er det aller vigtigste, som børnefamilie? som man har alt for lidt af? TID! Hver dag er et unikt puslespil, der skal gå op så man får mest mulig kvalitetstid med sine børn. Alting er en prioritering. Selvfølgelig prioritere vi forskelligt, men tid er altid noget af det, der er mangel på hos os. Døgnet er nu engang kun 24 timer og man kan desværre ikke købe flere timer. Men man kan sørge for at få hjælp til nogle af de daglige tidskrævende pligter således, at de 24 timer bliver brugt bedst muligt. Læs med og se, hvordan vi køber os mere kvalitetstid uden at gå på kompromis.

Lad os opstille et scenarie:


Kl. er 16 og du har lige hente x antal trætte børn i institutionen. Ind i bilen eller bag på cyklen hen til det nærmeste supermarked. Alt imens forsøger man at bevare den gode stemning ved at synge og snakke med børne så de ikke falder i søvn. Samtidigt med dette cirkus kører tankerne omkring, hvad man skal have til aftensmad… og “hvad mangler vi egentlig af basisting derhjemme?”

Fremme ved supermarkedet kæmper man sig igennem indkøbene mens man forsøger at finde på noget godt og nærende til aftensmaden som ikke lige er det sammen som man fik i sidste uge. Imens bliver stemningen bare mere og mere kaotisk – børnene gider ikke handle mere og man har ikke tid eller overskud til at svare på alle deres spørgsmål omkring alt det de gerne vil have vi skal købe. Samtidig er supermarkedet fyldt med ligesindede der, som en selv, kæmper en ulige kamp.

Hjemme igen, sættes børnene foran tv’et. Så er der ro til at få aftensmaden lavet uden, at nogen kommer til skade. Tiden er knap, da man ved at deadline for aftensmaden er kl 17.30, hvis resten af aftenen med bad og putning ikke skal ende i kaos.


Lyder det hyggeligt? Nej vel! Heldigvis er der en nem løsning på lige præcis dette scenarie. Måltidskasser. Du skal ikke tænke på nærende og varierende madplaner, indkøb og planlægningen omkring aftenmåltidet generelt.  Og bedst af alt: Det bliver leveret lige til døren.

Coop er hoppet med på måltidskasse-bølgen, som er enhver børnefamilies redning. Vi har fået lov at teste en måltidskasse fra Coop, hvilket må siges at have være et hit. De findes i forskellige udgaver så der er helt sikker en, som passer til din familie. Man kan endda bestille almindelige dagligvarer med, så man helt slipper for at komme ud og handle. Win-win!

Så kan ovenstående scenarie hurtigt vendes om til en hyggelig eftermiddag, hvor man stille og rolig kommer hjem med børnene og har tid til hyggeligt samvær inden man i fællesskab tilbereder aftensmaden.  Vupti så har man købt sig til noget mere kvalitetstid i hverdagen.

Vi havde valgt den Børnevenlige madkasse og retterne passede perfekt lige til vores familie. Råvarerne var friske og det kunne virkelig smages og duftes. En dragende duft som vækkede børnenes nysgerrighed.

Børnene på FantasiFabrikken elsker at hjælpe til i køkkenet og når de selv har været med til madlavningen spiser de også bare det mere. For at gøre det ekstra nemt har Coop endda lavet en app med videoer som guider børnene igennem en opskrift. Virkelig genialt. Børnene sagde meget stolte “Værsgo’!” da vi skulle spise og fortalte stolt, hvad de havde været med til at lave.

Alt i alt gælder det, for os, om at prioritere os til flest mulige kvalitetstimer sammen som familie. Om det er rengøring, indkøb eller noget helt 3. man uddeligere så er det en investering i familien. Der findes selvfølgelig mange gode måder at vinde tid på, men dette er helt sikkert en af dem vi vil holde fast i, i travle perioder med meget arbejde og sparsom tid.

//Rabatkode//

Vi har fået lov at uddele en rabatkode til alle jer der godt kunne tænke jer at prøve hyggelige familiestunder og COOPs måltidskasser. Rabatkoden giver 75 kr. i rabat på din første bestilling (indtil 30.10.18)

RABATKODEN er: Momster75

Hvis du vil læse mere om Coops madkasser, kan du snart se mere på Momster Test, hvor vi nørder lidt mere med detaljerne. Her kan du også læse hvordan du kan få lov at teste lækre produkter til dig og din familie.

 

3 kommentarer til “Måltidskasser: En børnefamilies redning // incl. RABATKODE”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen