Test: BabYboe Løbeladcykel

Babboe løbeladcyklen ladcykel

//Løbeladcyklen er sponsoreret af Babboe. Ord, tanker og holdninger er vore egne//

På FantasiFabrikken har eller er alle børnene ejere af løbecykler, scootere, traktorer og hvad der ellers findes af køretøjer. Der er fart over feltet, der køres om kap og der slides skosnuder. Begge familier på Fantasifabrikken er ejere af en ladcykel så derfor var det til stor begejstring for Villum, da han fik lov at teste den nye BabYboe løbeladcykel fra Babboe. Læs med og hør ,hvordan den er blevet modtaget af børn og voksne.

Spændingen var stor da den store papkasse fra Babboe blev afleveret af pakkeposten og det var slet ikke til at vente med at se, hvad kassen gemte på. Der var et lille hul i kassen som der blev godt og grundigt kigget igennem. Jeg havde med vilje ikke afsløret overfor dem, hvad der var i kassen. Elsker at se begejstringen og overraskelsen i deres øjne. Freja genkendte dog hurtigt, at teksten på pakketapen var den samme som der var på mors ladcykel. “Må vi åbne nu mor?

BabYboe løbeladcykel

Pakken indeholdte den fineste mini løbeladcykel komplet samlet og klar til brug. Den er beregnet til børn i alderen 2-5 år. Villum er to år og den passede perfekt til ham. Freja på 4 år kunne fint køre på den men vil ikke ligefrem mene, at den passede hende i størrelsen og hun er ikke en stor fire årig.

Ladcyklen er virkelig stabil og man kan se, at det er kvalitetslegetøj. Cyklen er med retro orange detaljer og meget enkel i designet. Alle synlige samlinger er sammensat med trænagler, virkelig smukt design. Alle kanterne er afrundende og der er ingen steder de små fingre kan ridses eller komme i klemme. Ladcyklen kan ikke indstilles i størrelse men den er sådan indrettet, at de større børn sagtens kan have benene. Ladet måler kun 16×27 cm, hvilket er passende til at køre rundt med legetøj eller lignende.

Hjulene er med gummibelægning og dermed støjdæmpende og afgiver ikke mærker og streger på gulvene. Cyklen er beregnet til indendørs brug men kan umiddelbart godt bruges udendørs, dog under kontrollereret leg. Den tåler at være ude – men regn og fugt er ikke godt for cyklen. Vil personligt være lidt tilbageholden med kørsel udendørs især på grus, da det nok vil slide gummihjulene for meget. Men som udgangspunkt er det jo også et legetøj beregnet til indendørsbrug. .

I første omgang tænkte jeg at det nok var begrænset, hvor meget den ville blive brugt da man jo ikke kan køre de længste ture indendøre, som den hovedsageligt er beregnet til. Men hold da op den antagelse har jeg taget i mig igen da. Der er blevet kørt rundt med bamser, biler og dukker til den helt store guldmedalje. Villum havde slet ingen problemer med at styre den flereleddede cykel. Han kørte raskt over dørtrin og omkring skarpe hjørner. Da lille Frida på 1 år var på besøg fik hun da også en lille tur i laddet til stor begejstring. Hun kunne lige akkurat sidde nede i ladet.

BabYboe kan sammenlignes med en dukkebarnevogn, som jo ikke er en nødvendighed for børnene at have men det gør legen betydeligt sjovere. Villum, som elsker at drøne rundt på diverse køretøjer, har brugt ladcyklen rigtig meget og Freja har haft barnevognen i fred. Vi er heldige at have en stor stue og generel en del gulvplads til at kunne drøne rundt indendøre, hvilket jo er et must for at kunne få noget ud af dette indendørs køretøj. Så det eneste minus vi indtil videre er kommet i tanke om er det faktum, at køretøjet ikke er egnet til udendørs brug.

Denne ladcykel vil være en god gave til det 2 årige barn som ellers kan være svært at finde en gave til. Den koster 795 kr og fås lige her hos FamilyRider. Der findes ikke lige et lignende køretøj. Det skulle da lige være en trehjulet løbecykel, som dog ikke har ladet som BabYboe har.

FamilyRider er også webshoppen, der står bag salget af de populære Babboe ladcykler med/uden el, som vi begge er glade ejere af. Vi har oplevet kyndig og ærlig rådgivning og en særdeles god service. Der er gratis fragt i hele Danmark og produkterne kommer altid hurtigt, samlet og klar til brug (der skal måske lige monteres lygter etc.).

Løbeladcyklen er helt sikkert et hit og får vores anbefalinger til det køreglade barn især, hvis i har gulvplads.

Har i lyst til at læse flere tests af lækre børne- og familierelaterede produkter så besøg endelig Momstertest, hvor I også inden længe kan læse vores anmeldelse af BabYboe ladcyklen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.