5 hurtige sommer DIY’er

Nu er sommerferien over de fleste af os og I er forhåbentlig, lige som os, kommet lidt ned i gear. Det er skønt at have tid til familien og bare nyde tiden sammen. Her på FantasiFabrikken betyder det også tid til kreative projekter for hele familien. Derfor har vi samlet 5 hurtige DIY, som alle kan få glæde af.


1. Sommerferieplan

Vi elsker ferie og som voksen har vi styr på, hvornår vi skal, hvad og hvor lang tid der er til. For børn kan sommerferien virke lidt mere uoverskuelig og der kan opstå mange frustrationer omkring alt det sjove man skal når de ikke ved hvornår. “Næste onsdag” er svært at forstå, hvornår er for børn. Derfor lavede vi denne oversigt sidste år og skal helt sikkert have lavet et nyt sæt i år.

Den gør ventetiden noget nemmere. Alle elsker at glæde sig så det er jo vigtigt at vide, hvad man skal glæde sig til hvornår.

2. Badebomber

Hvad er mere oplagt her i varmen end et kølig bad? man kan jo evt rykke det udenfor, fylde en plastikbalje med vand eller lave et skønt fodbad. For at gøre det lidt mere festligt kan man lave badebomber og bruge dem i badet. De kan laves på mange foreskellige måder men vi har lavet dem her – det fede ved dem er, at det er lavet af ting du formentlig allerede har i hjemmet.

 

3. Perleplader

Der bliver masseproduceret perleplader ude ved havebordet. Det er hyggeligt at sidde i skyggen når solen er for varm og fordybe sig med perler og mønstre. Glæden er ekstra stor når perlepladerne kan bruges til noget ud over gaver.

Det er oplagt at bruge dem til at beskytte saftevandsglas mod bier her i varmen. De er utrolig nemme at lave. Brug en rund perleplade. Lav lige det mønster I ønsker. Her kan alle være med lige på deres niveau. Inden de stryges tages de midterste perler op så der kan komme et sugerør ned.

4. Bogstavkuffert

Alma starter, som tidligere nævnt, i skole efter sommerferien – det er en kæmpe ting for alle. Hun glæder sig helt vildt og favoritlegen, lige nu, er selvfølgelig at lege skole. Derfor bruger hun virkelig også meget tid på tal og bogstaver. Sidste år lavede vi denne magnet kuffert til hende – den er stadig et hit og virkelig nem at have med på tur eller bag i bilen da bogstaverne bliver hvor de skal.

5. DIY cykelhjelm

Herhjemme betyder sommer og sol mange tur på cyklerne, rulleskøjterne eller løbehjul og der er reglerne simple: Man skal have cykelhjelm på hele tiden. Derfor er det vigtig, at ens hjelm er sej! Så hvad er federe end selv at få lov til at pynte den? Læs om, hvordan man gør det lige her.

Så er det ellers bare at suse der ud ud af. det er ikke til at forstå hvor ungerne får alt den energi fra i varm.

Hvis i mangler flere aktiviteter til ferien har vi samlet 10 gratis (eller næsten) aktiviteter som gør sig perfekt med feriens tøffetid. Læs med lige her.

God sommer til jer alle

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.