Buzzador: Garnier Micellar

Det der med at blive mor har vi efterhånden vendt mange gange og om, hvordan tiden bare forsvinder fra ego-tid til børnetid. Det kan være svært at huske at pleje sig selv i hverdagen når det hele bare køre derud af. Ihvertfald er det for os nærmest et must at de daglige rutiner kræver et minimum af tid. Vi har fået lov at teste et produkt, som hurtigt og nemt fjerner makeup og renser huden PÅ EN GANG. Læs med nedenfor. 

Tiden på badeværelset kan være ret så knap når man har et par børn rendende om benene på en. Derfor skal de daglige rutiner være hurtige og effektive. Kender i det med, at man lover sig selv: “Fra i dag vil jeg dagligt rengøre og pleje min hud!” Efter en uge har man stadig kun gennemført projektet max 2 gange.

Vi har, som sagt, fået lov at buzze nogle spændende produkter i samarbejde med Garnier. Vi har fået tilsendt to produkter med grundlæggende samme egenskab dog med den forskel, at den ene, udover at kunne rense huden og fjerne almindeligt makeup, også kan fjerne langtidsholdbart/vandfast makeup.

Rensevand med miceller

Micellar Cleansing Water er en alt-i-en løsning, der indeholder miceller. Miceller er det nye på markedet og skulle tiltrække snavs som en magnet og rengøre derved skånsomt din hud på en hurtig og enkel måde. Selv om jeg ikke bruger noget særligt makeup til dagligt, ud over mascara, så skal huden rengøres. Man ser tydeligt på en hvid vatrondel, hvor snavset huden er bl.a. fra bilos, sved og støv. Det plejende rensevand påføres ansigtet med en rondel og det skal ikke at skylles af igen.

Hurtigt og enkelt, lige som vi kan lide det.

Produkterne er uden parfume og parabener. Derudover er de testet under oftalmologisk og dermatologisk kontrol. Så øjenomgivelserne kan uden problemer også renses. Produkterne egner sig til både normal og sensitiv hud. Den med olie fåes i en udgave til normal hud og en til dem med sensitiv hud.

Hurtigt og enkelt

Har nu testet produktet gennem snart to uger og har stort set kunne gennemfører rutinen hver aften (undtagen de aftner, hvor jeg er faldet omkuld sammen med børnene). Det er virkelig nemt at påføre produktet og huden føles efterfølgende ren og blød. Jeg havde mine forbehold mod det nyeste af produkterne, den med olie i, da jeg tænkte den ville efterlade huden fedtet af olien. Dette var bestemt ikke tilfældet og den fjernede, efter et par strøg, uden problemer min vandfaste mascara af.

Efter en travl aftenvagt vil vi sjældent, for ikke at sige aldrig, have energien til at skulle bruge flere forskellige produkter, hvor der først skal skrubbes, dernæst skylles for til slut at bruge en eller to produkter mere inden man kan ramme puden. Der er dette produkt genialt. Påfør. I seng. Woulla. Med en exfollierende ansigtssæbe et par gange om ugen i badet suppleret med denne rensevand inden sengetid kan vi vidst alle være med.

Begge produkterne efterlod huden ren, blød og fugtet. Har oplevet andre typer af rensevand der efterlod huden mere eller mindre udtørret.

Prisen for disse produkter er nok det mest positive. Alt efter, hvor du køber produkterne koster de mellem 30 og 75 kr. og det for hele 400 ml.

Daglig velvære

At pleje sin hud dagligt er jo i sig selv velvære på højt plan for en travl mor, der gennem længere tid har glemt den del af de daglige rutiner. For at toppe velværen har Anne været i gang med at lave et lille lager af hjemmehæklede bomuldsrondeller. Til en start tænkte jeg, i det skjulte, at de nok ikke var arbejdet værd. Men de er virkelig så lækre og yderst vanedannende. Skal du også toppe velværen så find Annes opskrift på hæklede rondeller lige her.

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv uden at betale kassen så er det her altså et godt bud. Vil ihvertfald med glæde fortsætte min daglige velværerutine.

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg har brugt adskillige flasker af Garnier’s Micellar Water. Det er uden tvivl den bedste budgetvenlige rensevand, der er på markedet. Og sikke et fint tip med hjemmelavede “vat”rondeller! Måske jeg lige skulle få taget et hæklekursus, så jeg kan lave sådan nogle til mig selv (:

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.