DIY: Fodbold VM børnetrøjer. Hurtigt og nemt

Så er det VM tid og det skal børnene selvfølgelig også mærke, synes fædrene i hvert fald. Derfor har vi selv været i gang med at lave fodboldtrøjer til børnene så de kan klædes rigtig på til lejligheden. Originale fodboldtrøjer er temmelig dyre og de fleste børn er ligeså glade for et par DIY fodboldtrøjer, hvor de selv kan være med til at designe dem med navne og glimmer som man nu ønsker og har temperament til. Læs med om, hvordan du hurtigt får et par VM fodboldtrøjer i hus til børnene.

På FantasiFabrikken elsker vi jo traditioner og festligheder og benytter os af enhver given lejlighed for at pynte op eller klæde os passende på til de givne festligheder og børnene er vilde med det. Her under fodbold VM benytter vi os selvfølgelig også af lejligheden til at fejre begivenheden. Når Danmark skal spille pyntes der op med danske flag, rød sodavand og børnene klædes gerne i de rød-hvide farver. Vi har selv været i gang med at lave fine fodboldtrøjer pyntet med strygestof til børnene. Strygestof er så nemt at arbejde med og man kan lave lige, hvad man vil, det skal bare klippes ud og stryges på. Bare husk at følge strygevejledningen, som følger med strygestoffet så kan det nærmest ikke gå galt.

Det skal du bruge:

  • T-shirt i ønskede farver
  • Strygestof, ex. fra FlyingTiger eller din lokale stofforretning.
  • Skabeloner (print eller lav selv)
  • Strygejern
  • Saks, bagepapir

Sådan gør du: 

Klip motiverne ud efter de tegnede motiver. Husk at lave figurerne/bogstaver/tal spejlvendt.

Fold evt. trøjen midt på og stryg så du har en midtlinje og placere figuren efter.

Følg i øvrigt vejledningen vedlagt strygestoffet.

I kan tro Freja og Villum var stolte over deres “nye” t-shirt  som, efter deres valg, selvfølgelig også skulle indeholde glimmer. De er så klar til at heppe på Danmark med alt hvad det indebærer.

Godt Fodbold VM til jer!

Vi har tidligere leget med strygestof på en trøje til Freja og den er bestemt stadig et hit. Se tidligere indlæg om dette lige her.  Dengang havde vi gang i andre skabeloner som du kan se og printe lige her. Derudover har vi også brugt strygestof på et Ninjago kostume og på en barnevognsrand.

Strygestoffet kan jo bruges til alt muligt fx. Stofposer eller som dekoration på tæpper.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.