Bare-fordi-gaven til ham

Har du ikke også prøvet at stå og gerne ville købe en lille ting til din mand eller far uden at vide, hvad det skulle være? Det er nemlig rart at give en gave og især “bare-fordi-gaver”, da de udløser en helt særlig umiddelbar glæde. Det kan være længe ønskede egentlig unødvendige gadgets eller noget de manglede. Egentlig er det i bund og grund bare tanken der tæller.  Læs med og se, hvad fædrene på FantasiFabrikken ville ønske sig.

Det er forholdsvis let at glæde os kvinder med “bare-fordi-gaver”. Vi er vilde med smukke blomster, smykker eller en dejlig duft. Ikke dermed sagt, at vi ikke bliver glade for andre anderledes gaver, for det gør vi skam. Ikke mange af de mænd vi kender værdsætter smukke blomster eller går med smykker. Derfor kan det kræver lidt mere tanke når der skal findes en god gave til de kære mænd.

Lykken er…… at glæde andre

Elektroniske gadgets er dog altid et hit, i hvert fald hos vores mænd. En lille, i bund og grund, unødvendig elektronisk dims, der kan et eller andet kan der godt gå lang tid med at teste og få op og køre. Det behøver ikke være noget dyrt og fancy.

Vi satte derfor vores kære mænd på arbejde og bad dem i fællesskab finde 9 ønsker på en førende gadget-webshop: avXperten, som har Danmarks mest prisstærke udvalg af diverse elektronik, gadgets og computertilbehør. Det vidste sig ikke at være helt let at begrænse sig, da der er et kæmpe udvalg af virkelig seje gadgets og vi må da indrømme, at da vi selv kiggede lidt rundt på webshoppen kunne vi da godt finde de første mange ting vi ikke vidste vi manglede i vores liv. Så kig endelig ind på hjemmesiden, hvis du har brug for at blive fristet eller mangler ønsker til din bare-fordi-gave-liste eller ønskeseddel.

De nåede i fællesskab frem til disse 9 fede gadgets:

  1. Fartkontrol 2. Powerbar m. solceller 3. Dørklokke 4. Dæktryk kontrol 5. Find din nøgle 6. Vildtkamera 7. Termisk kamera 8. Segboard 9. Elektrisk fluesmækker

Som der ses spænder ønskerne sig lige fra dørklokke med kamera til termisk kamera. Der er noget for en hver smag og pengepung.

En af de ting vi alle faldt over, som kunne være et hit til hele familie var et vildtkamera. Kameraet er en fed gadget for  jægeren, naturelskeren eller, som os, husejeren med nysgerrige børn. Det kan være sjov at følge med i, hvilke dyr der opholder sig i haven om natten og hvem det er, der spiser salaten i køkkenhaven. Dyrene har det jo med at gemme sig når hele haven er fuld af livlige børn. Kameraerne fås i forskellige prisklasser og med forskellige egenskaber.

Nu har vi et par ønsker i baghånden til næste fødselsdag når ønskesedlen er lidt for kort eller kun indeholder sokker og specialøl. Så få endelig også jeres mænd til at tjekke avXperten ud.

//Indlægget indeholder reklamelinks //

2 kommentarer til “Bare-fordi-gaven til ham”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen