DIY: Dørskilt

På Kantorvænget hænger postkassen ikke lige ved vores hoveddør, men er placeret på en væg sammen med alle de andres postkasser. Så derfor har vi brug for et navneskilt til hoveddøren så gæster og pakkeposten kan se, hvor vi bor . Læs med og se, hvordan vi har løst dette.

Vi har længe ledt efter et passende dørskilt, som passede i stilen til huset og noget der passede til vores familie. Vi ville gerne have noget lidt anderledes og altså ikke bare nøjes med de klassiske bogstavklistermærker/dymoer. Der findes så mange fine dørskilte af keramik, men det har vi desværre ikke adgang til at kunne lave selv og syntes ikke det passer til bygningen. Derfor måtte vi igang med nogle materialer der passede bedre til stilen.

Materialer

  • Galvaniseret plade, vi har købt denne.
  • Posca tus
  • Tape til at skabe hjælpelinjer
  • Evt klistermærker med bogstaver

Fremgangsmåde

Først søgte jeg på google for at få inspiration til, hvilke motiver der skulle bruges. Derefter sammensatte jeg mine farvoritter så den fik det udtryk der passede bedst. Så var det ellers bare at gå igang med at øve på et stykker papir.

Når den sidder i hånden er det bare at tegne den over på pladen og skrive husnummeret oppe i det ene hjørne. Jeg har brugt tape til at skabe nogle hjælpelinjer på pladen for at få menneskerne til at stå nogenlunde på linje.

Man kan vælge at skrive navnet i hånden eller med klistermæker beregnet til postkasser. Forsøgte mig først med klistermækerne men syntes det passede bedre med håndskrift.

Hvis man ikke har mod på at tegne selv, selvom det var meget nemt, kan man istedet købe alverdens forskellige postkasse wallstickers, som også kan tilpasses familien eller et tema.

Vi er nu meget glade for resultatet og det fuldender ligesom hoveddøren

 

5 kommentarer til “DIY: Dørskilt”

    1. FantasiFabrikken

      Haha ja det navn bliver ofte stavet forkert eller bedt om lige at stave én gang til

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen